Daraverile zilei de 18 ianuarie 2019

Halep vs Venus Williams se joacă sâmbătă dimineața – Meciul din Simona Halep, locul I WTA, şi Venus Williams, locul 36 WTA, se va disputa, sâmbătă, nu înainte de ora 10.00 (ora României), în turul al treilea al Australian Open.

Mai este doar un an până la EURO 2020 – Și, da, așa cum ne așteptam, România nu a îndeplinit niciun obiectiv din lista stabilită cu UEFA.

Știți cine nu are simțul ridicolului? Berlusconi! – La 82 de ani, Silvio Berlusconi şi-a anunţat revenirea pe scena politică. Mai precis, va candida la alegerile europene din mai.

Avem apa lui Cuza! Numai bună de băut – Conducerea Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” s-a gândit să le exploateze, deocamdată pentru consum intern și protocol. Un prim pas s-a făcut prin înregistrarea la OSIM a mărcii denumite “Apa lui Cuza”. La izvorul cu numărul 3 se vor face investiţii estimate la 150 de mii de euro.

CCR a transformat România în raiul infractorilor – Gulere albe, interlopi, criminali, traficanti de droguri, de arme sau de persoane, hackeri sau escroci de top, persoane condamnate in dosare in care s-au folosit probe obtinute cu sprijinul SRI, toti sunt la un pas sa-si vada visul cu ochii: revizuirea sentintelor definitive.

Primul eveniment astronomic al anului, eclipsa totală de Lună – O eclipsă totală de Lună va avea loc în noaptea de 20 spre 21 ianuarie şi va fi vizibilă şi în România, potrivit Observatorului Astronomic “Amiral Vasile Urseanu” din Capitală.

Un muzeu din Israel l-a înlocuit pe Iisus de pe cruce cu Ronald McDonald – Un muzeu israelian intenționează să retragă o sculptură a mascotei McDonald pusă pe o cruce asemeni lui Isus, ca urmare a protestelor din țară, scrie Reuters. Alte piese ale muzeului îi descriu pe Iisus și Fecioara Maria ca pe niște păpuși- Ken și Barbie.

Klaus Iohannis, întâlnire cu liderii PNL – O întâlnire care, spun gurile rele, a tranșat lista pentru europarlamentare. Crin Antonescu este scos de pe locurile eligibile.

Mihai Dide vrea să se facă jandarm – Mihai Cristian Dide, protestatarul care aproape săptămânal intră în conflict cu Jandarmeria şi este amendat de oamenii legii, şi-a depus dosarul de angajare la această instituție. Dide spune că vrea să prezinte, astfel, care sunt criteriile de angajare la Jandarmerie.

Sursă foto: Inquam

Leave a Reply

Your email address will not be published.