Daraverile zilei de 18 februarie 2020

Miss Germania, o femeie de 35 de ani – Leonie Charlotte von Hase a câştigat concursul Miss Germania 2020. Von Hasse are 35 de ani, este mamă şi antreprenoare şi a stabilit un record în istoria de 93 de ani a concursului: a devenit cea mai ”vârstnică” femeie care câştigă.

Valentin Ceaușescu, victimă în Dosarul Revoluției – Valentin Ceauşescu solicită judecătorilor să-i fie recunoscut statutul de parte vătămătată în acest dosar, după ce părinţii săi au fost omorâţi la Revoluţie, scrie Adevărul.

Un bucureștean de 111 ani, al treilea cel mai vârstnic om din lume – Dumitru Comanescu, în vârstă de 111 ani și 3 luni, a fost declarat oficial de către Direcția pentru Evidenta Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne “cel mai vârstnic cetățean român al Municipiului București”.

20.000 de români au câștigat duminică la loto – Loteria Română a anunţat că la tragerea Loto de duminică, 16 februarie 2020, au fost acordate peste 20.000 de câştiguri. Cel mai norocos un bucureştean, care a pus mâna pe o sumă ce depășește un milion de lei.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 18 februarie 2020”

  1. Doua lucruri sant cele ce mi-au retinut atentia { nu tupeul NEMASURAT al lui Valentin Ceausescu caci altfel nu poate fi categorisita solicitarea domniei sale } iar acelea sant : 1] cum dracu a reusit ala sa traiasca atitia ani { 111 !!! } in conditiile in care au trecut peste el un R azboi Mondial , Anna Luca si cu Dej plus… Nici – O – Lae Ceausescu bashca… guvernarile postrevolutionare ??? si 2] Cat au castigat aia 20.000 de fapt caci se stie ca , inainte de-a ridica suma respectiva TREBUIE sa plateasca si la STAT niste bani si nu chiar putini pentru… norocul ce-a dat peste ei ?

    1. @Marian Da, și eu am rămas surprins de vestea aceasta, mai ales că nu am auzit în anii trecuți de acest om, care, trecând de 100 de ani, era oricum un record pentru o țară cu o speranță atât de redusă. Cât despre câștigătorii la loto, intuiesc că sunt pentru categoria a II-a. Nu cred că se dau premii și pentru cat. III.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *