Daraverile zilei de 18 decembrie 2018

Cine nu și-ar dori să lucreze 4 zile și să fie plătit pentru 5? – Mai multe companii din lume fac deja acest lucru. Dacă este să ne gândim, cam la fel este și prin sistemul nostru bugetar.

Scandal Iliescu – Le Figaro – Bătrânul tătuc comunist susține că nu ar fi dat interviul în care îl face praf pe Dragnea, dar, ce să vezi, ghinion, ziariștii au interviul și în format audio.

Se schimbă regulile de joc la fotbal – Nu, nu poți sa dai gol cu mâna.

Proteste în Ungaria împotriva lui Orban – Doar 2000 de oameni s-au strâns, semn că fără un Bădiță nicio revoluție nu reușește.

Soluțiile lui Iohannis în cazul amnistiei și grațierii – Dacă este să privim realist, în afara unor mici jocuri de imagine, președintele nu prea mai are ce să facă, decât să plece în vacanță.

Ilan Laufer, neputând să intre în guvern pe ușă, a intrat pe geam – Fostul ministru pentru Mediul de Afaceri în Cabinetul Tudose, Ilan Laufer, propus şi refuzat de Klaus Iohannis pentru portofoliul Dezvoltării, a fost numit, luni, în funcţia de consilier onorific în Guvernul Dăncilă.

Un român cere dezhumarea lui Mihai Eminescu – Condiţiile în care a murit poetul Mihai Eminescu în urmă cu 129 de ani ar putea face obiectul unui dosar de cercetare penală în urma unei solicitări în acest sens înaintate procurorului general al României de către un scriitor din Mehedinţi.

Victoraș Micula, pițiponcul suprem – Poze cu un pui de leu, cu pușca scoasă pe geam în timp ce mașina merge, oare ce trebuie să mai facă acest individ pentru a suferi rigorile legii?

Ludovic Orban, încă un consilier – Președintele PNL l-a luat drept consilier personal pe fostul ministru al transporturilor, Sorin Bușe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *