Daraverile zilei de 18 aprilie 2019

Facebook, Messenger și Instagram au căzut în România – Facebook, Instagram și Messanger au căzut joi în mai multe zone din Europa printre care România și Ungaria, potrivit utilizatoriilor.

Românii vând cenușă de la Notre Dame pe OLX – Mai mulţi români au postat anunţuri pe site-urile de vânzări online, în care le promit cumpărătorilor „cenuşă de la Catedrala Notre-Dame din Paris”.

Augustin Lazăr se pensionează – Procurorul general al României, Augustin Lazăr, şi-a depus dosarul de pensionare, iar Cosniuliul Superior al Magistraturii a avizat cererea.

Tudorel Toader reflectează până diseară la demisie – După întâlnirea cu Viorica Dăncilă, Tudorel Toader declară că va rămâne la minister până la apariția în Monitorul Oficial a decretului de revocare. Ministrul Justiției a anunțat că până la sfârșitul zilei va comunica dacă demisionează din funcție.

Partidul lui Nigel Farage, Brexit, conduce în opțiunile electorale ale britanicilor – Noul partid Brexit, recent înființat de politicianul eurosceptic Nigel Fărage, pare pregătit pentru victorie în cazul în care Marea Britanie va participa la alegerile europarlamentare din luna mai.

Fostul președinte al statului Peru s-a sinucis – Alan Garcia, fostul preşedinte al statului Peru, s-a sinucis cu un pistol, împuşcându-se în cap, miercuri, în locuinţa sa din Lima, în momentul în care trebuia să fie arestat.

Începe Spotlight 2019 – Bucureştiul se pregăteşte pentru o baie de lumină. De joi, începe festivalul ”Spotlight”, ajuns la a cincea ediţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *