Daraverile zilei de 17 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 17 martie – Ce companii din România ajută statul în lupta contra coronavirusului. Adrian Streinu Cercel, în silenzio stampa. UE decide azi dacă închide granițele. Viața se mută în online. Directorul OMS, critic la adresa statelor care nu testează fiecare persoană suspectă. Obținerea permiselor auto, suspendată pentru 30 de zile. Avem primul caz de coronavirus în Groelanda. Conducerea FRF și selecționerul Mirel Rădoi, în autoizolare. Opera Națională din Iași transmite spectacolele online.

Este oficial. Curtea Constituțională a Rusiei i-a dat lui Putin acordul pentru a fi președinte pe viață – Curtea Constituţională din Rusia a examinat legea de modificare a Constituţiei propusă de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, şi a recunoscut că acestea sunt în conformitate cu Legea fundamentală. În special, Curtea a decis că anularea mandatelor prezidenţiale ale lui Vladimir Putin nu contravine Constituţiei.

5 thoughts on “Daraverile zilei de 17 martie 2020”

 1. Daca nici macar acum rusii nu ies masiv in starda la proteste , CU ORICE RISC , inseamna nici mai mult nici mai putzin ca-si doreau d e multa vreme in fruntea tarii lor un TATUC , un… macar un Leonid Brejnev , asta ca sa nu merg mai departe cu gandul . Intrebarea mea este : de ce mortii ma-sii nu-l inscauneaza TZAR de drept caci de facto , este deja ? Si-alta intrebare , legitima zic eu : va mai fi Rusia un partener frecventabil pentru asa zisii democrati ai Europei plus al Americii de Nord asta ca sa nu mai vorbesc despre ONU ? Frau Merkel… ce explicatii va da de data asta bunderstag-ului , referitor la amicitzia pe care i-o poarta lui Putin si… invers ? Fireste , stiu ca nu esti in masura s a raspunzi nedumeririlor mele dar , asa de hoha , chiar merita sa mi le exprim frate Iancule .

  1. @Marian Dacă este să mă întrebi pe mine, eu am să îți spun că nimeni nu va îndrăzni să comenteze asupra acestui mod al lui Putin de a se înscăuna până dincolo de moarte. De ce spun asta? Pentru că nimeni nu a zis nimic până acum. Iar Franța, Germania, sunt aliații de nădejde ai lui Putin în Europa. Problema nu este că vrea omul să fie președinte pe viață, problema este că el lucrează deja și la refacerea Marii Rusii.

   1. Mi-am adus aminte : bai frate , cat d e nebun sau IMBECIL sa fie cineva { in spetza acel ” procuror ” al Parchetului General care , deschide dosar penal { fie el si-n REM } impotriva unui SPECIALIST IN VIRUSOLOGIE iar asta… IN PLINA CRIZA SI PANDEMIE PROVOCATA DE CORONAVIRUS ??? Ce era frate atat de TOP SECRET in ceea ce-a declarat asta iar noi prostimea , NU MERITAM s-o stim ??? Dr. Cercel spune ca , asteapta scuze din partea Parchetului , insa la cum ai stiu eu pe javrele astea , va astepta pana la Sfantu Asteapta . Ma mir doar ca nu l-au luat inca la tinta si pe Arafat iar boul ala din staulul Cotrocenilor plus scripcarul d e pe acoperisul de la Villa Lac aia stau pe coada , dracu sa-i ia pe amandoi !!!!!

    1. @Marian Au încercat să îl tragă pe linie moartă și pe Arafat, dar, aseară, am văzut că a fost cooptat în echipa de decizie de la MAI.

     1. Folosind cuvintele Mantuitorului Nostru frate Iancu : AU LUAT-O IN MANA DE DATA ASTA !!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.