Daraverile zilei de 17 mai 2020

Coronavirus, jurnal de bord 17 mai – Vestele galbene au reluat protestele în Franța, după relaxarea restricțiilor. Marcel Vela: ”Riscăm o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone în care locuiesc oameni nevinovați”. Mihai Bendeac, testat pozitiv cu virusul Covid 19. Cozi uriașe la intrarea în țară din Ungaria, peste 30.000 de români au trecut granița fără control epidemiologic. Petrecere în parcul Herăstrău, sâmbătă seara. Situația se agravează în Brazilia, care trece e 233.000 de cazuri. Tarom reia zborurile interne. Arctic închide fabrica după ce 66 de angajați au luat coronavirus.

A murit Fred Willard – Actorul Fred Willard, cunoscut pentru rolurile din „Everybody Loves Raymond” şi „Modern Family”, a murit la vârsta de 86 de ani, scrie Variety, citat de news.ro

2 thoughts on “Daraverile zilei de 17 mai 2020”

  1. 1] ” A murit Fred Willard ” ITI DORESC DIN TOATA INIMA IANCULE CA SI TU SA MORI , IMEDIAT DUPA CE VEI INPLINII VARSTA ALUIA DE 86 DE ANI , EVENTUAL SI S A TE POTI BUCURA MACAR VREO DOUAZECI DE ANI D E VIATA PE CARE-A DUS-O ALA : AMIN , AMIN , AMIN ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *