Daraverile zilei de 17 mai 2019

Elena Udrea, Kovesi, frustrări și gelozii„ – Fostul ministru al Turismului Elena Udrea o acuză pe fosta şefă DNA, Laura Codruţa Kovesi, că a arestat oameni şi a inventat dosare “în funcţie de frustrările, geloziile şi umorile ei, pe lângă cei care erau ţintele lui Coldea”.

Chindia Târgoviște, tot mai aproape de promovare – Chindia Târgovişte rămâne lider de drept din Liga 2, după ce Academica Clincei şi U Cluj, celelalte două echipe de pe podium, au remizat în meci direct, scor 0-0.

Mick Jagger, în formă după operația la inimă – Mick Jagger a suferit o intervenţie pe cord, pentru înlocuirea valvei aortice, la începutul lunii aprilie. Recent, muzicianul britanic a publicat un videoclip pe Twitter în care apare efectuând celebrele sale mişcări de dans.

Manuscrisul Voynich, descifrat – Un cercetător de la Universitatea din Bristol susţine că a reuşit să descifreze cel mai misterios text din lume, aşa numitul “Manuscris Voynich”.

Procurorul General interimar avertizează: ”Un 10 august este posibil oricând!” – Procurorul general Bogdan Licu a declarat, joi, că, în România, campania electorală mai durează un an şi şapte luni, astfel că un “10 August poate să apară oricând”.

Trei sferturi dintre români cred că țara se îndreaptă spre o direcție greșită – Peste trei sferturi dintre români cred că țara se îndreaptă într-o direcție greșită, în timp ce mai mult de jumătate dintre ei sunt de părere că Europa se îndreaptă într-o direcție bună, potrivit datelor unui sondaj INSCOP publicat joi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.