Daraverile zilei de 17 decembrie 2018

Senatul SUA dă publicității un raport legat de ingerințele ruse în alegerile din 2016  – Senatul american va publica în această săptămână un raport care va prezenta detalii privind amploarea campaniei de dezinformare ruse din timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2016.

Senatul dezbate azi OUG pentru modificarea legilor justiției – Ordonanța de urgență 92/2018 referitoare la modificarea legilor Justiției va fi supusă astăzi dezbaterii şi votului în plenul Senatului.

Reacție USR la discursul lui Dragnea –  Liderul USR, Dan Barna, a declarat duminică seara, după discursul președintelui PSD, Liviu Dragnea, că dacă guvernul va adopta OUG pe amnistie și grațiere, România va fi aruncată de social-democrați către o adevărată revoluție.

Reacție PNL la discursul lui Dragnea – Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că discursul liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost “delirul unui dictator nebun” care este capabil să condamne România la “cea mai întunecată perioadă”.

Franța, campioana Europei la handbal – Din păcate, România s-a oprit prima sub podium, pierzând și finala mică cu Olanda.

Dragnea a dat semnalul final asupra ordonanței de amnistie și grațiere – Și, dacă este să fim corecți, omul și-a prezentat un întreg sistem de propagandă pentru alegerile din anul următor.

Acordul de la Paris a fost salvat – Diplomați din 200 de țări au fost implicați activ în reglementarea unui set de reguli pentru aplicarea acordului privind schimbările climatice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *