Daraverile zilei de 16 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 16 martie – 15 autocare cu români venind din Germania, oprite la Vama Nădlac. Ultimele date din România: 158 de persoane infectate cu virusul Covid 19. Papa Francisc, la plimbare, singur, pe străzile Romei. Compania LVMH (care deține Christian Dior și Givenchy) va produce gel dezinfectant gratuit pentru Franța. Ludovic Orban promite scutiri de taxe pentru companii, pe o perioadă de 3 – 4 luni. Spania, a doua țară din Europa afectată de coronavirus, cu peste 7753 de persoane infectate și 288 de morți. Nike închide magazinele din SUA, Europa, Australia și Noua Zeelandă. Antena 1  a suspendat filmările pentru mai multe emisiuni. Germania închide granițele cu Franța, Austria și Elveția. CFR anunță suspendarea temporară a trenurilor pentru navetiști. Bilanțul deceselor în lume a trecut de 6000. Ministerul Muncii anunță că pensiile ar putea fi plătite în avans cu câteva luni. ISIS cere membrilor săi să stea departe de Europa. Donald Trump a încercat să obțină drepturi exclusive pentru un vaccin destinat Covid 19.

Denis Rifai a demisionat de la Realitatea Plus – Jurnalista Denise Rifai a demisionat de la Realitatea Plus, motivând că nu se mai regăsește în noua orientare a postului.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 16 martie 2020”

  1. Iancule , l-am vazut pe Sanctitatea Sa insa , 1] nu se plimba singur ci era inconjurat de bodyguarzi si 2] Basilica Santa Maria Maggiore se afla la mai putin de 100 de metri de Vatican deci… In plus Suveranul Pontif ar cam trebuii informat de faptul ca virusul ciumei are cu totul si cu totul alte particularitati decat are COVID 19 deci drumul pana la la San Marcello l-a facut cam degeaba . Chestie d e PR . Inalt Prea Fericitul Daniel n-are de gand sa faca aceeasi figura ? Unde-i acea armura numita credinta , armura care poate oprii pana si ciuma , unde-i credinta cu care se lauda ? S-a prins si el cu ce lichele are de-aface si-a iesit la rampa mustrandu-si popii ? Aia cu pensiile platite in avans , tu chiar crezi asa ceva ? Si , presupunand ca , Catu va da OK la o astfel de aberatie realizezi { ei in nici un caz nu } ca amaratii d e pensionari vor ajunge muritori de foame deoarece , dintr-o pensie de 1200 de lei sau din doua platite o data … dupa ce-si vor achizitiona MEDICAMENTE , HRANA si… VOR PLATII OARECE vor ramane ” SI MAI SARACI SI MAI PROSTI ” cum spunea mai nu stiu cand Brancusi despre neamurile sale ?! Aia cu Denise Rifai chiar nu ma mira deoarece in ultima vreme { iar asta se vedea si fara binoclu deci , m-am cam prins ca-i ceva in neregula } era parca in sevraj de oftica c-a plecat Rares Bogdan si n-a luat-o si pe ea , lasand-o sa plateasca oalele sparte . Ma mira ca n-a facut-o mai devreme mai ales ca , pe la colturi se cam shoptea cate ceva . Doar nu-ti inchipui Iancule ca , asta era doar simplu realizator si moderator de emisiuni . Fi serios fratele meu !!!Ti-am mai spus parca ca ARE SPATE BABAN DE TOT . Fireste si la propriu dar mai ales… Sant al dracului de curios pe unde va ateriza deoarece , eu personal , chiar n-o vad p’asta vanzand ziare la coltul blocului ! 8) O saptamana cat mai buna cu multa sanatate pentru tine si ai tai , iata ce- ti doresc Iancule iar asta INCEPAND CHIAR DE AZI !!!

    1. @Marian Rifai a aterizat, cel puțin momentan, la zeul din Găgești, maestru Cristoiu. Scrie la el pe blog. O săptămână plină de sănătate și ție și celor dragi, Marian!

Leave a Reply

Your email address will not be published.