Daraverile zilei de 16 mai 2022

Daraveri interne:

2 din 5 români ți-ar da demisia de la actualul loc de muncă.

Sindicaliștii lui Ion Rădoi de la Metrorex voiau racheți ucraineni pentru a-l lichida pe Cătălin Drulă.

În iunie se lansează noul program Start Up Nation.

Daraveri externe:

Prețul grâului crește, după interzicerea exporturilor din India.

Fosilele unui dinozaur care a inspirat Jurassic Park s-au vândut cu 12 milioane de dolari.

4 thoughts on “Daraverile zilei de 16 mai 2022”

  1. Bà Iancule , cred ca deja ti-ai bagat trompa in vinul pastrat pentru ziua Sfintilor Imparati Constantin si Maica sa Elena !! Omule , de unde-ai ciugulit informatia asta , nu sta scris ” 2 din 5 români ți-ar da demisia de la actualul loc de muncă. ” ci : SI-AR DA DEMISIA ! Eu cred ca cifra-i mult mai mare dar…unde dracu sa castige omu’ o paine amarata daca-si da demisia de unde e caci , o fi putzin , o fi plictisitor sau enervant insa….ESTE CEVA decat deloc…. ” Sindicaliștii lui Ion Rădoi de la Metrorex ” Ioane , al cunosc pe Radoi { un bandit , un escroc si-un talhar de drumul mare } asa incat cred ca-i reala informatia . Singura mirare este doar faptul ca , abia acum i-a dat prin cap sa faca figura . Mai bine facea asta cand era Basescu ministru la Transporturi ! ” În iunie se lansează noul program Start Up Nation.” Asta-i o chestie , fix in nota blogului tau frate : VRAJEALA ! ” Prețul grâului crește, după interzicerea exporturilor din India. ” Grau se face din ce in ce mai putzin datorita rapiditatii cu care se desfasoara aceasta blestemata schimbare climatica , deci c-o fi din India sau din M untii Urali , va fi din ce in ce mai scump si nu chiar oricine isi va permite sa-l achizitioneze . Mai romaneste spus , se vor plati pentru tona d e grau…cat au platit aia pentru oasele de dinozaur ! Pai ai uitat ca exista areale unde n-a plouat de sase- shapte ani ? Nu-i ploaie , nu-i grau . Nu-i grau…nu-i paine deci , fie vom manca doar cozonac preparat cu greieri sau lacuste { dupa sfatul lui Bill Gates } fie …oase de dinozaur .

    1. @Marian Mulți au luat în derâdere știrea aceea cu Rădoi de la Metrorex, dar mie mi se poare atât de grav și de șocant să descoperi că există oameni (politică, societate, sindicalism) care ar apela chiar la lichidarea fizică a unui adversar…

      1. Ioane , tu ca “parte a BOR ” poti sa fi shokat pana nu mai poti : la asta-s buni popii ! Inchipuieti cat de shokat am fost eu atunci cand , pe tarlaua muncii fiind , mi-au transmis niste sindicalisti , ca sa ” fac lampa mai mica ” adica …sa-mi tin gura ! Unde lucram ? La Metrou !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *