Daraverile zilei de 16 mai 2020

Coronavirus, jurnal de bord 16 mai – România ajunge la 1074 de decese. Șefa DSP Suceava: ”Suceava are un număr mai mare de cazuri pentru că raporta teste, nu bolnavi!”. Italia permite din 3 iunie călătoriile fără restricții în și dinspre UE. Care sunt cele 22 de zone metropolitane din România. Alexandru Rafila: ”Mai bine ar fi să se deschidă terasele”. Se redeschide Piața Sfântul Petru din Vatican. Coronavirusul ar putea face primul om trilionar. Decizie oficială: cum se încheie situația școlară a elevilor. 31 de călugări de la Mănăstirea Putna, infectați cu noul coronavirus. China susține că a testat 5 vaccinuri experimentale pe om. WTA a anulat turneele de la București, Bastad, Lausanne și Jurmala. Un nou focar de infecție la fabrica Arctic din Găești. Au apărut primele automate cu măști și dezinfectant în București. Cum arată Gara de Nord în timp de stare de alertă. Slovenia, prima țară europeană care anunță sfârșitul epidemiei.

500.000 de oameni cer investigarea lui Bill Gates pentru crime împotriva umanitățiiMuslim Mirror Web Desk informează că o petiție online cere Casei Albe investigații pentru “crimele împotriva omenirii” și “malpraxisului medical” comise de Bill și Melinda Gates. Petiția număra pe 11 mai 500.000 de semnături.

Dragnea cere iar să fie eliberat – Cererea prin care fostul lider al PSD Liviu Dragnea solicită să fie eliberat din închisoare, pe motiv că este deţinut ilegal. A fost retrimisă de ICCJ la Tribunalul Bucureşti.

Femeie din Nădlac, acuzată de terorism – Femeia de 33 de ani acuzată de terorism a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Ea este bănuită că este adeptă a Statului Islamic. Surse judiciare susţin că era dispusă să adăpostească luptători ISIS şi chiar să meargă în zonele de conflict.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 16 mai 2020”

  1. Aia ACUZATA DAR NEDOVEDITA de terorism , aia are dreptate sa-i scuipe p’astia intre ochi dar Liviu Dragnea , ACUZAT SI DOVEDIT VINOVAT in ceea ce-a facut , asta cum de are tupeul de-a pretinde ca-i detinut ilegal ? ESTE PERFECT LEGAL !!!!! Restul “jurnalului ” dumitale , fara suparare insa , doar vorbe !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *