Daraverile zilei de 16 mai 2019

A apărut petiția online pentru rescrierea scenariului ”Games of Thrones” – O petiție pentru rescrierea scenariului celui de-al optulea și ultim sezon al serialului “Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” – pentru că producția “merită să aibă un final clar” – a fost publicată online, fiind semnată deja de peste 260.000 de fani, potrivit The Independent, citat de Mediafax.

Britney Spears spune adio carierei muzicale? – Larry Rudolph, managerul cântăreţei americane Britney Spears (37 de ani) a declarat că este posibil ca artista să nu mai concerteze vreodată.

Eurovision 2019, România intră în semifinale – Ester Peony, pe numele real Ester Alexandra Creţu, reprezentanta României la Eurovision 2019, are origini româneşti, dar pasiunea pentru muzică a descoperit-o la Montreal, în Canada, unde locuia cu familia. Ea o să urce pe scenă, marţi, în a doua semifinală a concursului muzical, care va fi difuzată de la ora 22:00 pe TVR 1.

Ordonanța anti UBER și BOLT a intrat în vigoare – Ordonanța privind Uber, Bolt și Clever a intrat în vigoare. Primele reacții din trafic.

România va avea un registru al infractorilor sexuali – mânia va avea primul registru al infractorilor sexuali. O bază de date, unde vor fi trecuţi toţi cei condamnaţi pentru viol, pedofilie, proxenetism şi nu numai.

Vodafone activează primele stații 5G în România – Vodafone România activează primele stații radio 5G în rețeaua sa mobilă SupernetTM 5G și permite românilor să aibă acces la specificațiile extraordinare ale acestei tehnologii de ultimă generație. Clienții Vodafone România vor fi primii care se vor bucura de potențialul tehnologic al rețelei 5G.

Cum arată buletinele de vot pentru referendum – Biroul Electoral Central a publicat modelul buletinelor de vot pentru referendumul pentru justiţie din 26 mai, zi în care vor avea loc şi alegerile europarlamentare. Vor fi două buletine de vot, câte unul pentru fiecare întrebare de la referendum.

Statul Alabama interzice avorturile total – Cea mai strictă lege anti-avort din SUA a fost adoptată de senatorii din Alabama. Potrivit textului, întreruperea sarcinii este interzisă aproape total, inclusiv în cazurile de viol sau incest.

O adolescentă din Malaysia s-a sinucis după un sondaj făcut pe Instagram – O adolescentă de 16 ani din Malaysia s-a sinucis, după ce a făcut un sondaj pe contul său de Instagram, întrebându-i pe urmăritorii săi dacă ar trebui să moară sau nu, 69 la sută dintre respondenţi votând ca fata să se sinucidă, scrie The Guardian.

Leave a Reply

Your email address will not be published.