Daraverile zilei de 16 februarie 2020

O nouă suspiciune de coronavirus, la Deva – O femeie în vârstă de 56 de ani din Deva, care s-a întors în 13 februarie din Thailanda, este suspectă de infecție cu COVID 19, fiind transportată duminică de la Spitalul Județean de Urgență Deva la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara, unde este supusă testelor.

Marea Britanie schimbă regulile de angajare pentru forța de muncă din afara țării – Marea Britanie va “închide robinetul” pentru forța de muncă slab calificată din afara țării și va cere ca toți muncitorii străini calificați care doresc să lucreze în Regat să aibă o ofertă de muncă, să îndeplinească condițiile salariale și cerințele legate de cunoașterea limbii engleze, relatează Reuters. Aceste noi reguli vor fi aplicate de anul viitor, după ce etapa de tranziție post-Brexit se va încheia.

Autoritățile din Madrid vor să ucidă toți papagalii din oraș – Municipalitatea din Madrid a început pregătirile pentru a extermina aproape întreaga populaţie de papagali care se află în libertate în oraş. Exterminarea este programată să înceapă în octombrie și va dura 23 de luni.

Ludovic Orban i-a invitat pe cei de la Google să deschidă o reprezentanță în România – Ludovic Orban a discutat cu vicepreședintele pentru afaceri globale al companiei Google, Kent Walker, premierul adresându-i invitația de a lua în considerare stabilirea unei prezențe a companiei în România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.