Daraverile zilei de 15 septembrie 2019

Incendiul de la Notre Dame a generat particule toxice – Incendiul de amploare care a afectat în aprilie Catedrala Notre-Dame din Paris a generat răspândirea unor particule de plumb, dar experţii apreciază că vizitarea zonelor din centrul capitalei Franţei este totuşi sigură, informează cotidianul The New York Times.

Klaus Iohanis către liberali: ”Aveţi o echipă cu oameni competenţi şi pregătiţi să îşi asume intrarea la guvernare” – Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis liberalilor, sâmbătă, de la Constanţa, că au o echipă de oameni competenţi şi pregătiţi să îşi asume guvernarea şi că PNL va fi principalul partid al unei coaliţii care va guverna România mult mai bine şi mult mai mult timp, precizând că liberalii trebuie să fie pregătiţi să intre la guvernare în orice moment.

Jaf neobișnuit: o toaletă de aur, valorând 1 milion de lire sterline, furată dintr-un muzeu – Un vas de toaletă din aur în valoare de un milion de lire sterline, ce făcea parte dintr-o expoziţie de artă de la Palatul Blenheim, a fost furat sâmbătă dimineaţă, potrivit Agerpres.

Fiul lui Osama Bin Laden a fost ucis – Fiul lui Osama bin Laden, Hamza bin Laden, a fost ucis într-o operațiune antiteroristă a SUA desfășurată în Afganistan, la granița cu Pakistanul, a anunțat Administrația Trump, citată de Reuters. Casa Abă a confirmat astfel informațiile privind uciderea militantului terorist și a dezvăluit circumstanțele morții acestuia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.