Daraverile zilei de 15 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 15 martie – Cristiano Ronaldo își transformă hotelurile în zone de carantină. Regina Elisabeta a Marii Britanii, izolată la Castelul Windsor. Slujbele catolice din Săptămâna Mare vor fi ținute fără public. Donald Trump, testat negativ pentru Covid 19. Guvernul grec a ordonat închiderea plajelor. Suspendarea cursurilor în România ar putea fi prelungită. Biserica Ortodoxă pune la dispoziție locurile de cazare din mănăstiri pentru carantină. Banca Transilvania a extins perioada de grație pentru deținătorii de carduri până în luna iunie. În România se va decreta starea de urgență începând de mâine. Jocurile Olimpice 2020 nu se anulează, momentan. Smiley a intrat în autoizolare. Britanicii anunță că testele pe șoareci pentru un vaccin contra coronavirusului.

6 thoughts on “Daraverile zilei de 15 martie 2020”

  1. Un singur lucru ai uitat sa-l amintesti Iancule in “jurnalul ” tau : AZI 15 MARTIE 2020 … COMUNITATEA MAGHIARA DIN ROMANIA A LUAT-O IN MANA DEOARECE , DATORITA ACESTUI COVID 19 , N-AU MAI PUTUT SA-SI TINA ADUNARILE LOR IREDENTISTE , SECESIONISTE , REVANSHARDE SI EXTREMISTE !!! Uite ca-i buna si-o ” chinezarie ” daca asta le sta in gat ungurilor ! 8)

  2. Aia , “stirea ” aia cu hotelurile lui Ronaldo care s e vor transforma in centre de carantina… aia-i FAKE toata ziua , ma mir ca nici tu frate Iancule si nici altcineva , nu s-a prins d e figura : unde dracu a mai vazut cineva vreun pricopsit dispus sa-si imparta pricopsania cu… restul lumii ??? 8)

    1. @Marian Departe de a fi un fan al lui Ronaldo, pe care nu îl consider nici măcar un fotbalist bun, dar de data aceasta a făcut un gest frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *