Daraverile zilei de 15 ianuarie 2019

Ministrul Culturii s-a făcut de râs când a fost întrebat de Eminescu – Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a vorbit, luni seară, despre ce reprezintă pentru el poetul Mihai Eminescu, precizând că este “cel mai mare poet care l-a dat România”.

Cât de mult s-a tâmpit lumea? – Suficient cât să existe o femeie care a cheltuit 4000 de euro pe înmormântarea unui câine – O britanică i-a organizat câinelui ei, care a murit pe masa de operație, o înmormântare fastuoasă. Femeia a cheltuit peste 4.000 de euro pe trăsură, porumbei și flori albe, relatează Metro.co.

CSM + Parlament = aceeași mizerie – CSM a respins solicitarea de arestare a procurorilor Onea și Negulescu.

S-a lansat Asociația ”Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei” – Reprezentanti ai societatii civile din cele opt judete ale Moldovei au anuntat, luni, la Iasi, lansarea asociatiei “Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei”, initiatorii demersului sustinand ca este necesara o voce regionala puternica pentru a promova marile teme la Bucuresti.

Crin Antonescu: ”Sunt cât se poate de antipesedist!” – Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a declarat, luni, că se încadrează ”cu vârf şi îndesat” în criteriile stabilite de PNL pentru candidaţii la europarlamentare. Fostul lider PNL din timpul USL crede că este ”cât se poate de anti-pesedist”.

Sondaj intern PNL: partidul lui Sică Orban are 26 – 29% – PNL este cotat, în prezent, cu 26% – 29% în preferinţele electoratului, a declarat, luni, preşedintele partidului, Ludovic Orban. Sondajul intern comandat de PNL arată că intenţia de vot pentru preşedintele Klaus Iohannis este între 35% şi 43%.

Mihai Eminescu intră în secolul 21, printr-o aplicație de telefon – Academia Română a lansat o aplicație pentru telefon cu toată opera marelui poet.

Poza unui ou, cea mai apreciată fotografie de pe Instagram – Kylie Jenner a pierdut duminică recordul mondial pentru poza cu cele mai multe aprecieri pe Instagram în favoarea unui ou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.