Daraverile zilei de 15 decembrie 2018

Michael Jackson este Vocea României 2018 – Bogdan Ioan, care a cucerit lumea cu prima interpretate, când a cântat din Michael Jackson, a câștigat Vocea României. Bineînțeles că românii s-au revoltat.

Simona Halep, trofeu după trofeu – Ultimul premiu, cel pentru lovitura anului în tenis, conform unui sondaj efectuat de site-ul WTA.

Dragnea se pregătește să facă un anunț excepțional – Vestea  a fost oferită de Codrin Ștefănescu. Oare ce o mai fi furat?

Familia Regală a Marii Britanii a publicat felicitările de Crăciun – Și nu sunt puține, ținând cont cât de mult a crescut numărul fețelor regale.

Jandarmii, chemați să salveze locatarii unui bloc de o pisică agresivă – Totul s-a petrecut pe Calea 13 septembrie. Nu știm dacă s-au folosit gaze lacrimogene.

Nouă alertă de securitate la Facebook – Pozele a milioane de utilizatori, inclusiv nepublicate, au ajuns la parteneri ai Facebook, ca urmare a unui nou incident.

Shakira, pusă sub acuzare în Spania – My hips don’t lie, dar Fiscul spune altceva. Vedeta datorează peste 14.5 milioane de euro taxe.

Florin Iordache, gata de un nou OUG13 – ”Și dacă dezincriminăm abuzul în serviciu prin OUG, ce ar fi?”. Tot el a oferit răspunsul: ”Ar fi foarte bine!”.

Eurostat: ”Fetele pleacă mai repede din casa părintească” – Da, la băieți care nu mai pleacă de la mami acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.