Daraverile zilei de 14 ianuarie 2020

Rata inflației în decembrie a fost de 4% – Rata anuală a inflaţiei a urcat la 4%, în luna decembrie, de la 3,8% în noiembrie, în condiţiile în care mărfurile alimentare s-au scumpit cu 5,08%, cele nealimentare cu 3,31% iar preţul serviciilor a înregistrat un avans de 4,16%, arată datele publicate, marţi, de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Barcelona și-a pus antrenor un fel de Vintilă – FC Barcelona a anunţat oficial demiterea lui Ernesto Valverde şi numirea lui Quique Setien în funcţia de antrenor, cu contract până în iunie 2022.

Traian Băsescu cere Comisiei Europene refacerea raportului MCV – Fostul preşedinte Traian Băsescu a cerut Comisiei Europene reevaluarea progreselor României în domeniul Justiţiei şi refacerea raportului MCV de către experţi independenţi.

Apple se pregătește să vândă Iphone-ul cu numărul 2 miliarde – Piaţa telefoanelor inteligente este uriaşă. O demonstrează şi următoarea ştire. La 13 ani de la prezentarea primului model de iPhone, Apple are şanse mari ca anul acesta să vândă iPhone-ul cu numărul 2 miliarde.

În sfârșit, știm cine este vinovat că nu avem autostrăzi: gândacul croitor al ștejarului – Gândacul croitor al stejarului, o insectă în pericol de dispariție, a ajuns subiect de dispută între Comisia Europeană și Ministerul Transporturilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.