Daraverile zilei de 14 aprilie 2019

Ultimul sezon de Games of Thrones începe în această noapte – Evenimentul de televiziune al anului – lansarea ultimei serii, cea de-a 8-a, a serialului fantasy “Game of Thrones” (Urzeala tronurilor) – va avea loc luni dimineață la ora 04.00, ora României, pe HBO Go.

Duminica Floriilor pentru catolici – Credincioşii catolici sărbătoresc duminică Floriile, zi care aminteşte de intrarea triumfală a lui Isus în Ierusalim, unde a fost întâmpinat de mulţimi de oameni cu ramuri de finic.

Ludovic Orban deja anunță vicierea votului la #europarlamentare2019 – Ludovic Orban acuză numărul mic de secții de votare pe care Ministerul de Externe le va deschide în diaspora pentru alegerile europarlamentare, spunând că în acest fel votul va fi viciat.

Upskirting” (fotografiatul sub fuste), oficial infracțiune – “Upskirting”, termen ce desemnează realizarea de fotografii sub fustele femeilor, a devenit în mod oficial o infracţiune pedepsită prin lege în Anglia şi Ţara Galilor, iar persoanele care vor fi găsite vinovate de comiterea acestor fapte riscă condamnări de până la doi ani de închisoare şi plasarea pe lista agresorilor sexuali, informează agenția DPA, citată Agerpres.

Tăriceanu: ”Îmi doresc ca Dragnea să rămână liber” – Preşedintele ALDE, Călin-Popescu Tăriceanu, a declarat sâmbătă la Iaşi că îşi doreşte ca liderul PSD, Liviu Dragnea, „să fie şi să rămână liber”, motivând că în „nicio ţară civilizată” cineva care „mobilizează” electoratul la alegeri nu ajunge să fie condamnat pentru asta.

Catedrala Notre Dame, renovări de excepție – O operațiune de anvergură s-a desfășurat la Paris,  absolut necesară pentru renovarea unuia dintre cele mai vizitate obiective turistice din întreaga lume – Catedrala Notre Dame. Statuile celor 12 apostoli și 4 evangheliști au fost coborâte de pe vârful celebrului monument, cu ajutorul unei macarale de 100 de metri. Şi nu oricum, ci  fără capete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.