Daraverile zilei de 13 septembrie 2019

Un asteroid cu potențial periculos va trece mâine pe lângă Pământ – Un asteroid de două ori mai mare decât celebra Empire State Building din New York va trece pe lângă Terra, sâmbătă, la o distanţă de aproximativ 5,3 milioane de kilometri, iar NASA l-a inclus în categoria obiectelor spaţiale “potenţial periculoase”, potrivit ibtimes.com.

Darren Cahill, din nou antrenorul Simonei Halep din 2020 – Darren Cahill a reacționat după ce Simona Halep a anunțat că va reveni alături de ea în sezonul 2020.

Demi Moore, nud pe coperta Harper’s Bazaar – Demi Moore, în vârstă de 56 de ani, apare nud pe coperta ediţiei din octombrie a revistei Harper’s Bazaar. Vedeta anilor ’80 şi ’90 a pozat pe marginea unei piscine, purtând o pălărie roz şi o brăţară cu diamant Van Cleef & Arpels.

Apar vile pe lângă Sfinxul din Bucegi – Un investitor a obținut autorizație de construire pentru prima casă de vacanță și drumul de acces aferent în zona înaltă a Bucegilor după ce autoritățile au aprobat dezvoltarea unui complex rezidențial, în apropiere de cabana Piatră Arsă. Activiștii de mediu avertizează că muntele va fi astfel distrus.

Mario Iorgulescu, beat și drogat în momentul accidentului care a ucis un om – Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, avea o concentrație 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima analiză și de 1,76 g/l alcool la cea de-a doua prelevare. De asemenea, tânărul consumase cocaină înainte de accidentul mortal pe care l-a provocat. Acestea sunt rezultatele preliminare ale analizelor făcute de anchetatori.

Parlamentul European o susține în continuare pe Kovesi pentru funcția de Procuror Șef European – Parlamentul European a decis, joi, echipa de parlamentari care vor negocia cu membrii Consiliului pentru poziţia de procuror-şef european.

Leave a Reply

Your email address will not be published.