Daraverile zilei de 13 ianuarie 2019

Vrei să te îmbogățești ușor? Fă-te europarlamentar! – Alegerile pentru Parlamentul European se vor desfăşura, în România, la data de 26 mai 2019, mulţi politicieni anunţându-şi deja intenţia de a-şi depune candidatura, îndemnaţi, pe lângă funcţia publică şi importanţa acesteia, şi de veniturile salariale uriaşe, comparativ cu cele din ţara noastră.

De mâine reîncepe emisia Radio Europa Liberă în România – Peste mai puțin de 24 de ore Radio Europa Liberă își va relua operațiunile regulate puse în serviciul informării complete și corecte a ascultătorilor săi din România.
La zece ani de la ceea ce părea încheierea lor definitivă, la 15 ani de la închiderea performantului său birou din Capitala României, la 23 de ani de la mutarea sediului central al complexului Europa Liberă-Libertatea de la München la Praga de mâineEuropa Liberă revine.

MIhai Trăistariu se retrage de la preselecțiile Eurovision – Mihai Trăistariu (39 de ani) a anunţat, printr-un mesaj pe pagina personală de Facebook, că a decis să se retragă din concursul Eurovision România şi a explicat care este motivul.

Doar 3 din 10 români se declară fericiți – Restul de 7 comentează pe margine despre fericirea celor 3.

UEFA a anunțat echipa anului 2018 – Uniunea Asociaţiilor Europene de Fotbal a anunţat echipa ideală a anului 2018, după o lună în care fanii şi-au putut vota online jucătorii favoriţi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.