Daraverile zilei de 13 decembrie 2018

Atentatorul din Strasbourg este încă liber – Asta deși se știu toate datele legate de el. Dacă ajunge în Romînia?

Cristina Neagu, out 6 luni de zile – Din păcate, aceasta este vestea tristă a zilei. Cea mai bună jucătoare din lume la handbal a suferit o ruptură de ligamente și va lua o pauză forțată de 6 luni.

Maternitatea Giulești rămâne închisă – Decizia a fost luată joi, de cei de la DSP București.

Căutările anului 2018 pe Google – Bacalaureat, fotbal, exatlon, fifty shades, în lista căutărilor preferate de români.

CCR, decizie importantă pe scandalul protocoalelor SRI – Parchet – Decizia ar putea veni la mai bine de 2 luni de la momentul depunerii sesizării, în octombrie, de către Florin Iordache.

Michael Cohen, fostul avocat al lui Trump, condamnat la 3 ani de închisoare – Motivul principal al condamnării este legat de faptul că Michael Cohen ar fi fost cel care în mod direct a cumpărat tăcerea a două femei cu care Trump ar fi avut relații sexuale.

Theresa May rămâne premier – Într-o politică europeană dominată de bărbați efeminați, May se dovedește, alături de Merkel, un bărbat politic mult mai puternic.

Aveți grijă ce le promiteți copiilor – O fetiță din India și-a denunțat tatăl la poliție pentru că acesta i-a promis construirea unei toalete și nu s-a ținut de cuvânt.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 13 decembrie 2018”

  1. Parerile mele : 1] daca ajunge in Romania si-i arata careva drumul spre Sibiu sau Cotroceni… PRECIS nu va gasii pe nimeni acolo ca-i vacanta si pentru KWJ . Oare cand n-o fi fost asa ? 2] avand in vedere cat s-a investit in handball si-n sport in general , cu adevarat este o veste trista pentru prostii care in viata lor n-au practicat un sport . Aia are asigurare Iancule de ce uiti ? Asta ca sa-ti mai dau o idee la ce sa mai faci reclama si… anul viitor . 3] nu doar maternitatea Giulesti ci TOATE spitalele bucurestene si din Romania ar trebui inchise pentru minim 10 ani si , abia dupa asta redeschise . Ne vom trata cu totii bolile la Vienna sau… Ankara ca Ponta !4] CCR decide dupa cum simte ca bate vantul ca aia-s mai ceva decat giruetele ! 5]Michael Cohen a dat d e fapt banii aleia , gagica aia despre care se spunea c-a fost obligata sa-i dea lui Trump 300. 000 de parai . Pai ca ” utilaj ” crezi c-a avut nenorocita aia incat sa achite acea suma si , eventual sa-i mai si ramana ? 6] Conservatorii britanici au acceptat asta doar cu conditia ca May sa nu mai scoata capul in lume dupa ce-si va schimba domiciliul din Downing Street 10 . Traian Basescu si-a schimbat adresa de domiciliu dar… al dracului , cu asta n-a facut nimeni nici o intelegere . Probabil ca doar PSD si… PNL caci , vad ca doar pe voi va musca de cur ! 7] daca toate “fetitele ” din India si-ar da tatii in judecata pentru lipsa cacastorilor … jumatate dintre barbatii indieni ar putrezii dupa gratii . Adica , minim vreo patru sau chiar cinci sute de MILIOANE ! Intrebare : te-ai angajat la vreun ziar , pe post de comentator al stirilor dupa ce Emma Zaicescu ti-a dat cu Flit ? Nu de alta dar… vad ca nu mai postezi asa cum o faceai in anii trecuti , dupa ce aveai in capul tau propriu si personal ci… parca ai luat-o pe urma lui Mircea Badea . Este mai simplu asa ?

    1. @Marian Daraverile sunt știrile zilei pe care le consider cele mai importante. Bineînțeles că rămân și editorialele personale, pe teme pe care le consider de interes și pe subiecte ce țin de mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.