Daraverile zilei de 13 aprilie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 13 aprilie – Fotbaliștii, aproape în depresie din cauza pandemiei. Prințul William, mesaj de încurajare pentru britanici. Se poate refolosi declarația pe proprie răspundere? Premierul britanic, Boris Johnson a fost externat. Emil Boc inaugurează un parc în plină carantină.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 13 aprilie 2020”

  1. Ca Emil Boc inaugureaza un parc in plina pandemie asta-i o veste buna { pentru clujeni fireste } insa , nu-i o stire Iancule fara suparare . Doar al stim cu totii pe Emil Boc s… stim cat duce mintea si nu ne mai mira pe nimeni . Stire este aia cu , depresia de care sufera fotbalistii in urma pandemiei , asta DA STIRE ! 8) Fireste , te gandesti la Ronaldo si foarte probabil la Ianis Hagi , dar eu asi merge mai departe cu gandul si m-ar intrista depresia de care este posibil sa sufere fotbaliatorii aia de la FCSB II { locul 15 in clasamentul ligii a III-a } caci majoritatea alora locuiesc in apartamente la bloc si , unde sa bati mingia la bloc : in debara ?!? Ce dracu Iancule : esti stelist ! Citeam mai deunazi o postare a unui tip din UK { pe FB fireste } care spunea ca , William nu-i totusi Winston iar COVID 19 nu-i V2 deci , Alteta Sa Regala sa se plimbe linistit prin Buckingham Palace Garden caci englezii n-au nevoie de el asa cum nu mai au nevoie de intreaga familie regala care , nici macar la vreme de criza pandemica nu uita sa impuste fazani sau sa vaneze vulpi . Iar despre Boris Johnson spunea ca ” poate i-a pacalit odata atunci cu BREXIT-ul dar a doua oara , nu-i mai pacaleste decat daca moare iar inmormantarea este transmisa indirect insa… chiar si-atunci vor exista oarece indoieli vreme d e minim zece ani ” . Cat despre “declaratia pe proprie raspundere ” , dac-o ai pastreaz-o Iancule caci , va fi necesara copiilor sau nepotilor tai intr-un viitor nu prea indepartat mai ales ca , nimeni din opozitia asta de KKT nu se gandeste sa-i lege pe ” liberalii ” astia si sa-i arunce direct in balamuc ! Iti doresc sa ai o saptamana cat mai buna in conditiile in care , nu stim azi ce ne poate a duce ziua de maine ! 8)

    1. @Marian ȘI uite că și-a referit Boris, nu scapă lumea de el :)) Cât despre Steaua, pentru mine FCSB este Steaua cu care am ținut de mic copil. Săptămână binecuvântată să avem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.