Daraverile zilei de 13 aprilie 2019

Star Wars, partea a noua, pe marile ecrane în curând – Numele celui de-al nouălea film din franciza „Star Wars” a fost anunţat vineri seara de Lucasfilm. Titlul a fost dezvăluit iniţial în cadrul unui eveniment ce a avut loc la Chicago, iar online a fost publicat un trailer.

CCR a decis că prezența României în Uniunea Europeană este facultativă – Curtea Constituțională a decis că rapoartele MCV și recomandările Comisiei Europene nu au relevanța constituțională chiar dacă sunt obligatorii pentru statul român. A respins astfel o sesizare a PNL prin care se cere desființarea Secției de Investigare.

Dragnea chiar se vrea președinte – Ultimul termen în procesul angajărilor fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, care se judecă luni la Înalta Curte, pare să-i dea de gândit liderului PSD, Liviu Dragnea. Întrebat dacă va candida la prezidenţiale, liderul PSD a sugerat că, dacă va fi liber, o va face.

Nigel Farage a înființat partidul ”Brexit” – Britanicul Nigel Farage, unul dintre cei mai fervenți apărători ai Brexitului, se pregătește să zguduie scena politică din Regat.

Economia duduie de ne împrumutăm non stop – Ministerul Finanțelor vrea să crească limita maximă cu care se poate împrumuta pe piețele externe şi propune schimbarea unei hotărâri de guvern din 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published.