Daraverile zilei de 12 septembrie 2019

Peste 2500 de oameni dați dispăruți în Bahamas după trecerea uraganului Dorian – Circa 2.500 de persoane sunt în continuare date dispărute în Bahamas după trecerea uraganului Dorian, au declarat miercuri autoritățile, avertizând că numărul deceselor este așteptat “să crească în mod semnificativ”.

A fost descoperită o planetă pe care există apă și atmosferă compatibile cu viața – Un grup de cercetători britanici a detectat, pe o planetă îndepărtată, apă și o atmosferă care ar putea susține viața. Este un fel de super-Pământ aflat la 110 ani lumină distanță de Terra.

Dinamo București a fost vândută – Ionuț Negoiță și omul de afaceri Claudiu Florică au palma pentru vânzarea pachetului majoritar de acțiuni, potrivit Radio Dinamo 1948. Astfel, în următoarele zile se vor face actele necesare și vor fi semnate de cei doi.

4400 de români fugari, condamnați definitiv care se sustrag pedepselor – Nu mai puţin de 4.450 de condamnaţi definitiv la pedepse cu închisoarea se află în libertate, fiind daţi în urmărire naţională şi internaţională, arată Ministerul de Interne (MAI). Practic, 350 dintre condamnaţii definitiv sunt daţi în urmărire la nivel naţional, în vreme ce restul de 4.100 la nivel internaţional.

Vești proaste: urmașii lui Decebal scad în înălțime și se îngrașă – O cercetare făcută în toată lumea care a analizat felul în care a evoluat omul în ultimii 150 de ani, a scos la lumină un adevăr dureros. Greutatea românilor creşte constant, iar din anii 80 înălţimea lor medie a început să scadă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.