Daraverile zilei de 12 iulie 2019

Angela Merkel: ”Am grijă de sănătatea mea!” – grijă de sănătatea mea, declară cancelarul german Angela Merkel, pe fondul speculațiilor tot mai intense legate de starea ei de sănătate.

Studenții din Iași, ghizi pentru turiștii care vin în orașul celor 7 coline – În fiecare zi, la ora 18, un ghid turistic îi aşteaptă pe turiştii care ajung în Piaţa Unirii din Iaşi, pentru a le spune istoria oraşului celor şapte coline. Turul este oferit gratuit de studenţii şi masteranzii Facultăţii de Geografie şi Geologie, pasionaţi de istoria capitalei istorice a ţării.

Nicușor Constantinescu face colecție de ani de pușcărie – Sentinţă definitivă în dosarul în care fostul baron al judeţului Constanţa, Nicuşor Constantinescu a fost acuzat de abuz în serviciu, spălare de bani şi constituirea unui grup infracţional organizat, fapte prin care a delapidat bugetul Consiliului Judeţean cu peste 5 milioane de euro.

Big Ben aniversează 160 de ani în tăcere – Big Ben, celebrul orologiu din turnul palatului Westminster, sediul Parlamentului britanic, simbol al oraşului Londra, sărbătoreşte, joi, în tăcere 160 de ani de când a sunat prima dată, fiind în plin proces de restaurare, potrivit Reuters.

Schimbări la AirBNB – Airbnb, platforma de găsit cazare, şi-a îmbunătăţit şi a clarificat pe deplin modul în care le prezintă consumatorilor ofertele de cazare, în urma unor avertismente lansate de Comisia Europeană.

Pasajul de la Doamna Ghica stă să cadă – După şase ani şi ceva de la inaugurare, pasajul Doamna Ghica dă semne de slăbiciune. Sunt restricţii de cirulaţie, după ce o parte a structurii s-a înclinat. Teoretic, reparaţiile au început acum o jumătate de an, dar sunt deja luni de zile de când în zonă nu e niciun muncitor.

Un episcop din Columbia vrea exorcizarea unui întreg oraș – Un episcop columbian plănuiește să exorcizeze un întreg oraș în acest weekend aruncând cu apă sfințită dintr-un elicopter pus la dispoziție de către armată, pentru a îndepărta infracțiunile, relatează The Guardian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *