Daraverile zilei de 12 februarie 2019

România vrea să devină principala producătoare și deținătoare de usturoi și bubaline – Susţinerea producţiei de usturoi şi a efectivelor de bubaline, dar şi subvenţionarea motorinei pentru sectorul piscicol sunt noile programe ce vor fi finanţate din bugetul Ministerului Agriculturii în 2019, potrivit informaţiilor prezentate luni de ministrul de resort, Petre Daea, în comisiile reunite de specialitate din Parlament, relatează Agerpres.

Adevăratul suflet pereche al Oliviei Steer există – Un prezentator de la Fox News a dezvăluit în direct că nu se spală pe mâini pentru că „microbii nu sunt reali”.

Satele românești, văduvite de medicii de familie – Un medic la 1612 pacienți. În sute de localităţi din ţară nu mai exista niciun doctor. Aşa că, în disperare de cauză, unii primari cauta soluţii. Oferă stimulente financiare, cabinete renovate şi locuinţe gratuite, dar tot nu găsesc doritori.

Un bucureștean a sunat de 21.500 de ori, în 10 luni, la 112 – Peste 50% din apelurile efectuate în anul 2018 la Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 sunt non-urgenţe, printre acestea fiind persoane care reclamă că nu pot returna produse la magazine, este aprinsă lumina pe stradă sau vor să afle mersul trenurilor, “campion” fiind un bucureştean care în 10 luni a sunat de peste 21.000 de ori, informează comunicat de presă al STS, citat de Agerpres.

S-au decernat premiile BAFTA – Duminică seară, la Londra, a avut loc ediția cu numărul 72 a galei de decernare a premiilor BAFTA. Cu șapte trofee din 12 nominalizări, pelicula “Favorita” a dominat evenimentul.

50 de milioane de lire au costat ”fraudele romantice” – 50 de milioane de lire sterline este suma pierdută de victimele aşa-numitelor “fraude romantice” în Marea Britanie. Dar ce înseamnă “fraude romantice”?

Sursă foto: Mediafax

Leave a Reply

Your email address will not be published.