Daraverile zilei de 11 septembrie 2019

O maimuță s-a plimbat nestingherită pe străzile din București – O maimuţă a ajuns în curtea unei familii din sectorul 5 al Capitalei. O femeie se afla în curte cu copilul său, a observat cum maimuţa se urcă pe gard, scrie Antena 3.

Bucureștenii se pot pliba cu ”Tramvaiul Poeziei” – Tramvaiul Poeziei, o bibliotecă mobilă tapetată cu versuri, care îşi propune să aducă lectura mai aproape de public, a fost inaugurat în Capitală, pe linia 1 a Societăţii de Transport Bucureşti (STB), potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Apple a lansat Iphone 11, 11 Pro și 11 Pro Max – Apple a lansat noua generație de telefoane iPhone, o tabletă iPad și servicii noi, Apple TV Plus și Apple Arcade. Evenimentul a avut loc în amfiteatrul Steve Jobs din Apple Park, California.

O întrebare bună din partea lui Robert Negoiță: ”Cât de slabă este opoziția dacă a fost bătută de Dăncilă?” – Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă, suspendat din PSD, a afirmat că Viorica Dăncilă a reuşit să îl impună pe Teodor Meleşcanu la şefia Senatului. Edilul se întreabă cât de slabă este opoziţia, dacă premierul, o persoană slabă şi fără calităţi, a reuşit să câştige această luptă politică.

John Berkow, cea mai cunoscută voce a Parlamentului Britanic, se retrage – Chemările lui la “ordine” l-au făcut faimos în toată lumea: John Bercow a fost un protector al Parlamentului britanic, aflat acum sub un asalt fără precedent din partea premierului Boris Johnson.

18 ani de la atentatele de la World Trade Center – Este o zi tristă în Statele Unite, la 18 ani de la atentatele teroriste care au îngrozit o lume întreagă.

Japonia vrea să arunce în mare apa contaminată de la Fukushima – Japonia ar putea fi nevoită să arunce în Oceanul Pacific apa contaminată de la centrala nucleară Fukushima, distrusă de un cutremur urmat de tsunami în 2011.

USR & PLUS anunță că au strâns peste 200.000 de semnături pentru candidatura lui Barna la prezidențiale – Alianţa USR PLUS a strâns peste 200.000 de semnături pentru înscrierea candidaturii lui Dan Barna în competiţia electorală pentru Preşedinţia României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *