Daraverile zilei de 11 mai 2019

Elena Udrea sare în apărarea lui Traian Băsescu – Fostul consilier la Cotroceni şi ministru Elena Udrea susţine, referindu-se la noile informaţii privind colaborarea lui Traian Băsescu cu Securitatea, că fostul preşedinte “este lucrat” pentru a nu pleca europarlamentar, în opinia sa, CNSAS luând locul DNA ca instrument de scoatere din scena politică a nedoriţilor.

Victor Ponta: ”Nu vom vota un guvern USR și PNL!” – Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat vineri, în oraşul Simeria, că USR şi PNL nu sunt pregătite pentru actul de guvernare, precizând însă că ar putea vota pentru înlocuirea guvernului condus de premierul Viorica Dăncilă.

Cineva să îl oprească pe Arhiepiscopul Teodosie! – Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a sfințit, de Izvorul Tămăduirii, pe 3 mai, crucile bisericii de la Mănăstirea Dervent urcat pe turlă.

Catalania nu mai vrea să se rupă de Spania – Pentru prima dată în aproape doi ani de zile, mai mulţi catalani ar prefera mai degrabă ca regiunea să rămână în componenţa Spaniei decât să devină independentă, arată un sondaj de opinie realizat de centrul catalan de sondare a opiniei publice CEO, informează vineri dpa.

Dinu Pescariu scapă și de acuzațiile în dosarul Microsoft 3 – Tribunalul Bucuresti a decis, joi, incetarea procesului penal pornit impotriva afaceristilor Dinu Pescariu si Claudiu Florica, acuzati de spalare a banilor, intr-unul din dosarele privind afacerea Microsoft, deoarece in acest caz ar fi lipsit o autorizatie prealabila a procurorului general. Decizia poate fi contestata cu apel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *