Daraverile zilei de 11 iulie 2019

Dăncilă vrea să fie candidatul PSD la prezidențiale – Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că nu exclude să candideze din partea PSD la președinție, dacă partidul o va cere.

Donald Trump: ”Rinichiul are un loc foarte special în inimă!” – Preşedintele SUA, Donald Trump, a luat prin surprindere comunitatea medicală, după ce a spus că ”rinichiul are un loc foarte special în inimă”, relatează The Guardian. El i-a lăudat pe specialişti miercuri, anunţând un plan guvernamental de luptă împotriva bolilor la rinichi.

Ludovic Orban, sancționat de CNCD – Liderul PNL, Ludovic Orban, a primit două avertismente de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru o declarație referitoare la “scroafele suite în copac” și pentru o alta în care compara Guvernul PSD cu “țiganul ce omoară calul care trage ca să-i ia potcoavele”.

Carrefour lansează plata cu PET-uri – Carrefour România a lansat un program-pilot intitulat “Punem preț pe plastic”, prin intermediul căruia clienții pot duce la magazin o sticlă PET, iar în schimb pot achiziționa legume sau fructe produse de fermieri români.

Lui Julio Iglesias i s-a mai descoperit un copil – Cântăreţul Julio Iglesias este “tatăl biologic” al unui bărbat spaniol în vârstă de 43 de ani, potrivit deciziei date miercuri de o instanţă din Valencia, într-un proces intentat pentru stabilirea paternităţii, potrivit Le Figaro.

S-a lansat serviciul de e-car sharing Spark. Costă 1.4 lei pe minut – Spark, serviciul internațional de e-car sharing, s-a lansat în București cu o flotă de 50 de vehicule, formată în totalitate din mașini electrice. Nissan Leaf 40 este unul dintre modelele cu care intră pe piață, cu o autonomie de 243 de kilometri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.