Daraverile zilei de 11 ianuarie 2019

Ziua Internațională a cuvântului ”Mulțumesc” – Să vă mulțumesc și eu atunci pentru că sunteți aici!

Discursul lui Tusk și reacția Ambasadei Suediei – Cel mai apreciat moment al ceremoniilor e la Ateneul Român a avut parte de o reacție rapidă din partea Ambasadei Suediei.

Papa Francisc vizitează România de pe 31 mai – Apar din ce în ce mai multe detalii legate de programul vizitei Suveranului Pontif.

Centralele termice RADET, bombe în centrul Bucureștiului – În  acest moment, 12 dintre centralele termice administrate de RADET nu ar trebui să funcţioneze pentru că sunt adevărate bombe printre blocuri.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 11 ianuarie 2019”

  1. Ionut tu mai crezi in baliverne ?Astia nu ne lasa sa traim cu ce avem .Ei sunt pe duca .Europa capitalista de acum nu este cea din anii 60/70/80 sau chiar 90 .UE este o aduna meschina fara o identitate precisa.Ne amagim cu uniunea asta pentru ca noi nu am fost in stare dupa revolutie sa nascocim un sistem de conducere viabil care sa ne satisfaca nevoile materiale si spirituale.Speram ca daca suntem /tinem cu ei vom fi parte la ospat .Gresit suntem bineveniti la masa dar numai daca am venit cu mancarea de acasa .Gazda noastra este binevoitoare cu noi numai daca o lasam sa se serveasca din ce am adus pentru ospat.

    1. @Marian Chiar și mai rău de atât, din păcate. Evoluția țării noastre în Uniune și a Uniunii în sine nu sunt deloc optimiste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *