Daraverile zilei de 11 februarie 2020

Votul pentru guvernul Orban 2, dat pe 24 februarie – Birourile Permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis ca miniștrii Cabinetului Orban 2 să fie audiați săptămâna viitoare, în comisiile de specialitate, pe 17, 18 și 19 februarie. Votul de învestire este programat pentru luni, 24 februarie.

Tichetele de masă, majorate la 20 de lei de la 1 martie – Proiectul de lege care prevede majorarea  tichetelor de masă a fost adoptat marţi de Camera Deputaţilor cu 267 de voturi „pentru”, astfel încât majorarea va fi operată de la data de 1 martie.

Nicușor Dan vrea dezbateri televizate cu Vlad Voiculescu – Susținut de USR București pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan îi propune candidatului PLUS, Vlad Voiculescu, să se întâlnească în cel puțin trei dezbateri televizate în care să prezinte soluțiile pentru București.

Mihai Tudose numit coordonator al campaniei electorale pentru locale la PSD – Mihai Tudose, desemnat alături de Claudiu Manda coordonator al campaniei PSD pentru alegerile locale, susține că “va fi o selecție riguroasă a candidaților” și că “nu va candida sub sigla PSD nici măcar o singură persoană care să fie condamnată definitiv”. “Asta trebuie uitată”, a declarat fostul premier pentru debraila.ro.

Coronavirusul rezistă până la 9 zilei pe sticlă, plastic sau metal – Patru cercetători germani de la Institutul de Igienă și Medicină a Mediului de la spitalul universitar din Greifswald, Germania, au descoperit că noul coronavirus poate rezista și poate rămâne contagios pe suprafețe mai mult de o săptămână. Cel puțin 4 sau 5 zile, maxim o săptămână în condiții favorabile, adică temperaturi scăzute și umiditate ridicată, potrivit Il Giornale, citat de Rador.

Greta Thunberg va deveni subiectul unui serial tv – Greta Thunberg va fi urmărită de camere de luat vederi pentru realizarea unui serial de televiziune, informează luni Press Association.

6 thoughts on “Daraverile zilei de 11 februarie 2020”

  1. 1] 24 Februarie va veni si anul acesta ca-n fiecare an { pana si Mitza Baston avea oarece antecedente de familie cu aceasta zi } insa , ma-ntreb daca macar anul acesta , ne vom prinde en finne noi prostimea …. ” votantii ” , ” cetatenii ” de , BLATUL ORDINAR DINTRE POLITICIENII DE TOATE CULORILE POLITICE adica , inclusiv U.D.M.R ?! 2] Pentru cazul in care nu stiai , si alocatiile pentru copii pana-n 18 ani au fost ” majorate ” . Acum au devenit …156 de lei de la , “doar ” 150 de lei . ” Generoasa ” suma , ” generosi ” guvernanti , tampiti cei ce se-ncred in ei ! 3] Daca nu va fi luat pe la spate de catre cei in care are mult prea multa incredere { total nejustificata asi zice eu } , Nicusor Dan al va lucra la popoul gol pe Vlad Voiculescu deoarece , spre deosebire de acesta , Nicusor Dan , mananca administratie pe paine ! Ca nu-l pot eu suferii , asta-i alta gasca-n alta traista insa adevarul trebuieste spus si mai ales respectat . 4] Aaaaa , s-antors sefu’ sub arme !!! Ce-nseamna un ordin de sus venit la momentul oportun… sa ne fereasca Dumnezeu sa iasa ” ala ” din paranie caci , parca vad ca PSD va castiga { din nou } detasat . BLAT IANCULE , BLAT !!! 5] Iancule , ai mare grije caci , daca coronavirusul rezista atat pe sticla… pe plasticul din care-i fabricat telefonul matale si-al madammei Emma rezistenta ai creste , direct proportional cu lovelele date pe el :D 6] Cine-i asta frate sau mai curand , ce-si inchipuie ca va realiza ? Chiar nu-si da seama pe ce lume traieste ? Fireste , laudabila atitudinea ei insa , asta-i valabila intr-o lume perfecta adica , ori in RAI ori… la cimitir ! 8)

    1. @Marian Se vede că Nicușor Dan este cel care o poate învinge pe Firea și din pasiunea exprimată de PNL, car îl vrea înscris în partid.

      1. Care frate ca , PNL o tine ca surdu pe mormant cu … Rares Bogdan . Tot este bine ca nu-l mai readuce in prim plan pe Marian Munteanu sau pe… M.S. Regele Mihai I al Romaniei !!! Fara suparare dar PNL vad ca urmeaza exemplul PSD autodetonandu-se , autodistrugandu-se iar asta , dincolo de orice blaturi posibile . Pacat caci , la un moment dat , chiar aveam oarece sperantze in el insa , ce dracu sa creasca din samantza plantata din 1947 de catre tov. I.V. Stalin si NKVD daca nu , un copac falnic avand niste ramuri distincte dar ACEEASI RADACINA A PCUS + P.C.R . daca nu : PSD , PNL , UNPR , PMP , Alianta Plus si care ma-sa o mai fi ?!? :(

        1. @Marian am văzut, de-a lungul vremii, multe panarame prin PNL (să nu uităm că Gigi Becali a fost la sectorul 1), dar domnul Rareș pare campionul prostiei și prostului. Gust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *