Daraverile zilei de 11 aprilie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 11 aprilie – SUA a trecut de pragul de 500.000 de cazuri. Vinerea Mare pentru Biserica Catolică, celebrată cu bisericile goale. Franța, peste 900 de morți în 24 de ore. S-au scumpit alimentele în martie din cauza coronavirusului. Recomandările Poliției Române pentru cumpărăturile de Paște. Peste 1.6 milioane de persoane infectate și peste 100 de mii de morți, la nivel global. China a actualizat lista animalelor care pot fi mâncate. Nelu Tătatu: ”Ne așteptăm la 10.000 – 15.000 de cazuri de Covid 19!”.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 11 aprilie 2020”

  1. Citeste aici : ORTHODOX CHRISTIANITY: BULGARIAN PRIME MINISTER: “THE CHURCH SAVED US FROM OTTOMAN SLAVERY. I CAN’T COME CLOSE THE CHURCHES” Merita sau nu Borys Boicov respectul tuturor crestinilor lumii ? Citeste si fa o comparatie cu , aici : Pseudo-patriarhul D…egeaba a avut DEGEABA consultări cu ministrul de interne și au rezultat „îndrumări” privind oficierea slujbelor de Florii, în Săptămâna Mare și Sfintele Paști FĂRĂ CREDINCIOȘI! aprilie 9, 2020
    Credincioșii (pomenitori) NU vor avea voie la biserică nici de Florii, nici în Săptămâna Luminată și nici de Paște! Pâinea binecuvântată stropită cu vin (paștele) și Sfânta Lumină vor fi aduse, chipurile de voluntari, la cerere, la casele oamenilor… Valabil adica , INCLUSIV in cazul crestinilor Bisericii Catolice ca tot sant amandoua biserici… surori . M-am informat Iancule { de prin online fireste } si-ti pot spune ca : NICI MACAR IN VREME DE RAZBOI , BISERICILE NU ERAU INCHISE IN PERIOADA PASTILOR . DE UN FINAL DE SAPTAMANA LUMINOS ITI DORESC SA AI PARTE IANCULE !

    1. @Marian Da, am văzut și eu aceste lucruri. Bulgaria stă, din acest punct de vedere mai bine ca noi atât la număr de cazuri cât și la decese. Au doar 28 de morți și 600 de cazuri. Când noi aveam doar câteva zeci de decese, aveam încă slujbele, accesul liber.

  2. Ianculeee trezestete !!! Cum poti tu , bloggar batran , printre cei mai vechi bloggari avand si-un nume arhicunoscut in online sa pui botu la asa ceva , chiar nu simti ca PUTE !?! NU SIMTI DUHOAREA ??? Te-ai gandit -fie si pentr-o secunda – care ar fi motivele raportarii unui numar atat d e mare de mortaciuni catre UE , FMI si OMS , in conditiile in care se anuntza sume uriase d e bani PE MOCCA adica NERAMBURSABILI pentru despagubiri si ajutorare ? Nu ca bulgarii ar fi cinstiti fatza de restul … europenilor Doamne fereste , dar aia deja au si muste cacalau pe caciuli si-n plus , inca n-au plecat d e la ei “consilierii economici ” ai FMI si UE . Crezi cumva ca , inspectorii din partea UE sau FMI ori OMS se vor apuca sa dezgroape “conservele ” cuiva pentru a ale autopsia , cat de nebuni sau avand tendinte suicidare , ai crezi p’aia ? Chiar nu realizezi TU , BLOGGAR BATRAN { al bati la KUR pe piscotaru’ ala de Chinezu la orice ora din zi sau noapte } , ca-i vorba despre un razboi ECONOMIC , pornit de cateva tari de pe doua continente diferite , si-n care razboi , majoritatea tarilor UE au cazut ca musca-n lapte ? Ca acest razboi este PRIMUL care se desfasoara cu sprijinul media asta-i premiera mileniului insa , ar cam trebui sa ne obisnuim si cu asa ceva . Italienii s-au cam prins ca , s-a pus la cale daramarea economica a Italiei si aducerea ei in stare de dependenta economica , asa cum a fost dupa WWII , iar Salvini , deja le-a comunicat alora de la Bruxeless sau Strasbourg c-ar fi posibil ca- n viitorul nu foarte indepartat , Italia sa spuna ” ADIO FARA REGRETE ” acestui ” urias cu picioare d e lut ” care-i Uniunea Europeana ! Declaratia despre UE , apartine doamnei europarlamentar din partea PNL sau ALDE , Norica Nicolau si , daca citesti ziare frantuzesti , vei vedea ca si aia au oarece oftica pe UE asa incat dupa ce Macron nu va mai fi… s-ar putea sa avem si un FRAEXIT . Un ITALEXIT sigur va fi caci , macaronarii nu-s absolut deloc multumiti cu cotele d e bani alocate ” cizmei ” chiar daca au mai fost adaugate sume pe ici pe colea . Citeste-i si p-aia din cizma italiana frate Ioane si-ai s a vezi ca nu fabulez . Banuiesc ca matalutza , avand oarece cunostiinte d e limba latina , te descurci bine cu tradusul unor articole din L’Unita , La Stampa , La Republica si ce-ar mai avea broscarii pe-acolo .Mai pune mana pe documentare frate Iancule iar pana o vei face , iti urez sa ai un final de saptamana precum si un inceput al saptamanii viitoare d e mare exceptie Iancule : TU SI-AI TAI CACI … ESTE INTERZISA SOCIALIZAREA !!!!!! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *