Daraverile zilei de 10 ianuarie 2019

Directorul Amazon divorțează – Viitoarea fostă soție se alege cu 70 de miliarde de dolari.

PSD o vrea neapărat pe Olguța la șosea, pardon, Transporturi – Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că premierul Viorica Dăncilă va face aceleaşi propuneri pentru ministerele Transporturilor şi Dezvoltării Regionale, Mircea Draghici şi Olguţa Vasilescu, iar în cursul zilei se va decide dacă va fi sesizată CCR.

Un italian a fost falimentat de românca de care s-a îndrăgostit – O femeie de 30 de ani, din Gorj, este cercetată sub control judiciar, după ce a înşelat cu 780.000 de euro, un italian de 73 de ani, care s-a îndrăgostit de ea.

Știrile ProTv, gratuit pe Whatsapp –  Știrile ProTv.ro lansează un newsletter care va fi transmis prin intermediul aplicației WhatsApp.

Simona Halep, cota a cincea la câștigarea Australian Open  – După începutul dezastruos de an, nimeni nu prea o mai vede pe Halep capabilă să câștige primul mare Grand Slam.

Noi avarii RADET – Sectorul 6 este cel mai afectat acum.

Stadionul Giulești devine istorie – A început demolarea Potcoavei de la Podul Grant, un stadion unde s-a scris istoria unuia din cele mai iubite cluburi din istoria noastră, Rapid.

Vârstnicii, cei mai predispuși fenomenului fake news – Dacă este să ne uităm la noi, nici tabăra tinerilor nu este cu nimic mai brează.

Un nou summit Trump – Kim Jong Un, iminent – Vizita la Beijing a lui Kim Jong Un este semnul că al doilea summit dintre acesta şi preşedintele Donald Trump, este “iminent”, a declarat preşedintele sud-coreean, Moon Jae-in, potrivit AFP.

RADET pierde 2000 de tone de apă pe oră – RADET, compania de termoficare a Capitalei, pierde pe oră 2.000 de tone de apă fierbinte. Reprezentanții regiei au confirmat datele, însă au refuzat să ne ofere detalii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *