Daraverile zilei de 10 decembrie 2018

România nu mai are bani de pensii și salarii – Guvernarea PSD își arată falimentul, dar de decontat tot noi vom deconta.

Revine Marea Britanie în UE? – Nici nu s-a uscat semnătura de pe documentul de Brexit, că a apărut o posibilitate ca totul să fie reluat de la zero, ca urmare a unei decizii a CJUE (Curtea de Justiție a UE).

Miss World 2018 – O tânăr din Mexic, în vârstă de 26 de ani, este cea mai frumoasă femeie din lume.

Blocaj la ÎCCJ – Toate dosarele aflate pe rol la ÎCCJ au fost amânate pentru 2019. Și uite așa, Dragnea face Crăciunul acasă.

A murit Roger, cel mai puternic cangur din lume – Cunoscut pentru musculatura sa perfectă, cangurul a murit de bătrânețe.

Carmen Iohannis, citată la Parchetul General – Toată lumea cu ochii pe momentul în care soția lui Iohannis va intra pe ușa procurorilor. Uite așa, se va putea spune și despre Iohannis că este penal.

Macron se adresează poporului francez, luni seara – Bădiță a declarat că, orice ar zice Macron, el continuă protestele la Casa Activistului.

Singur Acasă, vizionat de peste 2 milioane de români – Protv a fost lider de audiență detașat sâmbătă seara.

4 thoughts on “Daraverile zilei de 10 decembrie 2018”

  1. România nu mai are bani de pensii și salarii ” – P’asta o pot crede caci , nici azi nu mi-au virat astia banii din pensia aia de KKT ! ” Revine Marea Britanie în UE? ” – Daca te gandesti ca UK , mai mult a luat de la UE decat a dat… chiar n-ar fi d e mirare . ” Miss World 2018 ” – O fi Iancule dar asta nici macar tamales nu stie , nu poate si nu vrea sa faca , dar s-o mai si pui cu ” rotile ” in sus !? ” Blocaj la ÎCCJ ” – Lasa ca Dumnezeu e mare si poate in noapte a dintre ani o da coltu fie din prea multa crapelnitza fie dintr-o blocare in mingeacu’ aleia !!!! :D :D :D ” Carmen Iohannis, citată la Parchetul General” – Daca se dorea , pana acum era deja la Tarsor insa… poate “dupa ” ce herr Johannis s-o retrage… o fi bun Dumnezeu si cu ea dar mai ales cu el . Intrebare Iancule : nu cumva PNL au fost aia care l-au sustinut pe sasalau pana in panzele albe ? ” Macron se adresează poporului francez, luni seara ” – Indiferent ce-ar zice sau ce-ar face , este terminat ca politician in Franta ! ” Singur Acasă, vizionat de peste 2 milioane de români ” – Si alte doua milioane ce-au vizionat : ” Cum sa furi…. minim un milion de parai ca Sef al camerei Deputatilor ” sau… ” Jandarmeria v-astepta pe 10 August anul viitor ” ? ;-) Respect Iancule !

    1. @Marian PNL nu doar că l-a susținut, dar vrea să moară cu el alături la următoarele alegeri. Carmen Iohannis este bolonavul care îl va trage la fund pe Iohannis. Cât despre Macron, un discurs jenant. Respect, Mariane!

Leave a Reply

Your email address will not be published.