Daraverile zilei de 09 martie 2019

Simona Halep: ”Nu doar bărbații pot face lucruri mărețe!” – Simona Halep a demarat în trombă la Indian Wells, reuşind să o învingă pe Barbora Strycova, scor 6-2, 6-4, după 86 de minute. La final, românca a transmis un mesaj special.

Un nou tren deraiat: Sighetu Marmației – București – Un tren care circulă pe rută Sighetu Marmației – București Nord a deraiat, vineri seara, în dreptul localității Coșbuc din județul Bitrița-Năsăud.

Păpușa Barbie aniversează 60 de ani – Celebra păpuşă Barbie împlineşte, sâmbătă, 60 de ani, timp în care a stârnit controverse cu proporţiile nerealiste ale corpului ei, dar a şi rămas una dintre cele mai populare jucării din lume.

Azi creștinii îi cinstesc pe Sfinții 40 de mucenici din Sevastia – Sfinții 40 de mucenici, tradiții și obiceiuri. În 9 martie, creștinii îi prăznuiesc pe cei 40 de Sfinți Mucenici din Sevastia, uciși pentru credința lor, după ce au refuzat să se închine zeilor.

USR & PLUS pot candida împreună la #Europarlamentare2019 – Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au votat în favoarea Alianţei 2020 USR PLUS, a anunţat preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, pe pagina sa de facebook.

Traian Băsescu va deschide lista PMP – Fostul preşedinte Traian Băsescu va deschide lista PMP la alegerile europarlamentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *