Daraverile zilei de 09 iunie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 09 iunie – Prelungește guvernul starea de alertă? Spitalele, încă închise pentru bolnavii cronici. Omenirea se confruntă cu cea mai mare criză economică din ultimii 150 de ani. Restaurantele au început să introducă ”taxa covid”. Focar de coronavirus la Catedrala Catolică din Iași. Noua Zeelandă anunță că a scăpat de coronavirus. Imaginile din satelit arată o altă perioadă de început a coronavirusului în Wuhan.

Fostul Rege al Spaniei, Juan Carlos, cercetat penal – Curtea Supremă a Spaniei a anunțat luni deschiderea unei investigații cu privire la fostul rege Juan Carlos pentru a stabili dacă acesta poate fi cercetat penal în cazul atribuirii unui contract de către Arabia Saudită pentru construirea unei linii feroviare de mare viteză.

Prima sentință de bore-out în Franța – Curtea de apel din Paris a recunoscut, în premieră, fenomenul de bore-out drept o formă de hărțuire morală și a condamnat societatea Interparfums să plătească peste 50.000 de euro unui fost angajat, scrie Le Figaro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *