Daraverile zilei de 09 decembrie 2018

Europa tremură din toate încheieturile – La noi e liniște, vine Crăciunul, apoi petrecem de Revelion.

Radicalizarea ”Vestelor Galbene” din Franța – O nouă zi de proteste violente în Paris. Vestele galbene cer acum ieșirea din UE.

Custodele Coroanei, Margareta, întâlnire privată cu Regina Elisabeta – Întâlnirea are loc în cadrul unui turneu pe care Familia Regală îl face în Marea Britanie. Vor fi primiți inclusiv de Prințul Charles.

Franz Timmermans, candidatul socialiștilor la șefia Comisiei Europene – Are, așadar, și Manfred Weber (PPE) un contracandidat pe măsură.

Dan Barna: ”Nu se pune problema ca Dacian Cioloș să fie candidat USR” – Mi se pare o declarație de bun simț. Dacă Cioloș vrea să se valideze ca un om politic veritabil, o poate face doar prin alegeri la care să participe singur.

Sunetul vântului pe Marte – Sunetele au fost înregistrate de sonda Insight, care a aterizat pe Marte în 26 noiembrie.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 09 decembrie 2018”

  1. Nu tremura Europa frate Iancule si nici nu se sfarseste { INCA } lumea asta de KKT , pur si simplu s-au saturat oamenii sa vada cum unii , traind in cercul lor stramt le petrece norocul iar ei n-au ce pune pe masa copiilor . La noi , fireste ca e liniste si nu pentru ca vine Craciunul sau Revelionul ci pentru ca suntem satui de cata muie ne-am luat de cam fiecare data !!! “Vestele galbene ” din Franta… vezi d e treaba Iancule ca… acolo-i altceva : aia sant satui de capitalism si-si doresc cu ardoare comunismul , asa cum si l-au dorit parintii lor dupa razboi . Daca ar sti ce-nseamna asta , ar fugii ca de dracu’ ! ” Custodele Coroanei, Margareta, întâlnire privată cu Regina Elisabeta ” Nu-i de mirare caci , coana Beta { Veta cum spunem noi romanii } , a avut intalniri si cu Elena si Nicolae Ceausescu si… stim ce s-antamplat .” Franz Timmermans, candidatul socialiștilor la șefia Comisiei Europene ” Pai , nu pe asta-l luau la refec astia din PSD mai nu stiu cand , acum al ling in bot ? ” Dan Barna: ”Nu se pune problema ca Dacian Cioloș să fie candidat USR” Pai cine-l sustine pe Ciolos este fie sinucigas politic fie prost pur si simplu iar USR… are si dintr-aia si dintr-ailalti . ” Sunetul vântului pe Marte” … poate Klaus Werner Johannis { cel mai neamt dintre romani } o fi interesat caci… doar pe Marte n-a fost de cand este Presedintele Romaniei . El si madamme Dancila ce mai voiajeaza . Eventual Liviu Dragnea care sa-si cumpere vreo proprietate pe-acolo… daca nu si-o fi cumparat deja ! Iancul , iti doresc sa ai o zi si-o saptamana , cat mai bune cu putinta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *