Daraverile zilei de 09 aprilie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 09 aprilie – Îndrumările BOR legate de slujba de Înviere. Lumina Sfântă va fi adusă de la Ierusalim. Studiu: coronavirusul s-ar putea răspândi mai rapid decât se credea. Gabriela Firea a redeschis marile șantiere. Decesele în Spania au trecut de 14.500. Angajații de la stat intră și ei în șomaj tehnic. 20%dintre cupluri vor divorța, dorința sexuală inhibată în cuplu. TVR transmite meciuri de legendă de la Campionatele Mondiale. Marea Britanie, aproape 1000 de decese în 24 de ore. Wuhan a ieșit din izolare. Un angajat al Poștei Române, confirmat cu virusul Covid 19. Sediul Parlamentului European, transformat în centru de testare și tratare Covid 19.

Bernie Sanders s-a retras din cursa pentru nominalizare – Bernie Sanders și-a încheiat miercuri campania prezidențială, ceea ce îl face pe Joe Biden viitorul contracandidat al lui Donald Trump în cadrul alegerilor prezidențiale din 2020.

Miracol. Sorina Pintea s-a vindecat de tot – Fostul ministru PSD al Sănătăţii, Sorina Pintea, a revenit asupra demisiei din funcţia de manager al Spitalului Judeţean din Baia Mare, fiind repusă în funcţie, scrie publicaţia G4media. Pintea a demisionat pe 2 martie, după ce a fost pusă sub urmărire penală de procurorii anticorupţie pentru luare de mită.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 09 aprilie 2020”

  1. Iancule , asa cum toata lumea o stie si m-ar mira s a n-o sti taman matale , Bernie Sanders era doar … un iepure . Pai bine , bine , ca s-a vindecat madamme Pintea este laudabil si de aplaudat insa te-ntreb eu : acuzatiile alora d e la anticoruptie raman in picioare sau… trec in amnistie ? Iti reamintesc Iancule : daca dumnata sau dumneaeu aveam “norocul ” doamnei Pintea , la ora asta ne ispasheam primii douazeci de ani din aia o suta la care am fi fost DEJA condamnati ! Numai Wuhan-ul ? Dupa stiinta mea , si Sanghai si Beiging si alte minim zece orase mari care dau forta economiei chineze au iesit din carantina sau autoizolare si asta.. de ceva vreme . ” 20%dintre cupluri vor divorța, dorința sexuală inhibată în cuplu. ” Baba mea nu-i de acord cu chestia asta , c-ar avea ceva inhibitii in materie de dorintza sexuala deci , voi ramane si in continuare sub papuc ! Ce zice BOR-ul , chiar nu ma mai intereseaza : pentru mine astia nu-s altceva decat un cal mort ! ” Gabriela Firea a redeschis marile șantiere. ” Asta-i cea mai buna si trebuia s-o anunti fie la inceput fie la final deoarece este , bomboana de pe… coliva . Despre ce ” santiere ” este vorba ? Vrea sa faca linii aeriene pentru autobuzele si tramvaiele STB sau a visat sa faca un HYDE PARK la … Voluntari ?

    1. @Marian Legat de China, da, este posibil ca sub masca cenzurii lucrurile să stea cu totul altfel. Îmbrățișări doamnei, mă bucur din suflet să vă știu bine. Despre Firea: redeschis șantierele acelea care oricum stăteau degeaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *