Daraverile zilei de 08 septembrie 2019

Se construiește aeroport la Giurgiu – Construcția primului aeroport privat din România ar putea începe, în octombrie, la Giurgiu, acesta urmând să fie “unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa”.

Bianca Andreescu, noua campioană de la US Open – Bianca Andreescu a urcat pe locul 5 în clasamentul WTA după victoria asupra Serenei Williams.

Tradiții de praznicul Nașterii Maicii Domnului – Nașterea Maicii Domnului. Naşterea Maicii Domnului este prăznuită de Biserica Ortodoxă la data de 8 septembrie a fiecărui an. Această sărbătoare este cunoscută în popor şi sub numele de Sfânta Maria Mică.

Fregata Regele Ferdinand, 15 ani în slujba Marinei Române – Ceremonie specială sâmbătă pentru fregata Regele Ferdinand, care a împlinit 15 ani de când este în serviciul României.

”Dirijorul în alb” de la protestele din 10 august 2018, mutat la Centrala de la Cernavodă – Cătălin Paraschiv, omul supranumit „dirijorul în alb” de la protestele din 10 august anul trecut, va fi mutat la Unitatea de Pază de la Centrala Cernavodă. Decizia aparține actualei conduceri a Jandarmeriei Române.

Leave a Reply

Your email address will not be published.