Daraverile zilei de 08 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 08 martie – Primul caz de deces în America Latină. Uber oferă despăgubiri șoferilor infectați. Un bărbat din Galați, posibil să fi transmis virusul la alte 17 persoane. Primul caz de coronavirus în Republica Moldova. Papa Francisc nu va rosti rugăciunea Angelus de la fereastra din Piața Sfântul Petru. România a ajuns la 13 cazuri, unul și în București. Care ar putea fi cel mai rău scenariu legat de Covid19.

8 martie, Ziua Internațională a Femeii – Ziua femeii şi a mamei este sărbătorită încă din Antichitate, când grecii o celebrau pe Rhea, mama tuturor zeilor, aniversarea a devenit mai populară destul de recent. Data de 8 MARTIE a fost aleasă drept Ziua Internaţională Femeii abia în anul 1913.

PNL vrea să câștige CJ Sălaj cu Dinu Iancu Sălăjanu – Cântăreţul de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Sălaj din partea PNL, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii partidului.

„Luna Râmelor”, cea mai luminoasă Lună a anului  – În seara de luni, 9 martie, vom putea admira cu ochiul liber „Luna Râmelor“, eveniment astronomic ce este descris drept cel mai mare şi mai luminos al anului.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 08 martie 2020”

  1. Al dracului nenea Iancu !!! Vorbesti despre Ziua Femeii si… nu uiti sa amintesti de acest COVID19 plus despre cine este candidatul PNL la Salaj . Adica , asta este chintesentza notorietatii PNL in acel judet ? Stai sa vezi cand se va napustii presa asupra lui , cate schelete ai vor gasii prin camari ! Adica , d e fapt tot un fel de Chiss dar , fara ” coditza de purcel ” . Respect Iancule , si-ti doresc sa ai parte de-o Duminica cat mai placuta … cea mai ramas din ea ! Pe la mine prin Berceni deja a inceput sa picure deci , voi sta in casa fiind astfel aparat de CORONAVIRUS si , in acest fel , voi face si economie la banii pentru florile pe care ar fi trebuit sa le cumpar pentru a le oferii multelor femei din vata mea . ;-(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *