Daraverile zilei de 08 mai 2023

Daraveri despre coronavirus:

De ce a fost anunțat finalul pandemiei de coronavirus?.

Daraveri interne:

Liderii coaliției decid în această săptămână cum se vor reduce cheltuielile bugetare.

Daraveri externe:

Alegeri prezidențiale în Turcia. Cine va ieși învingător, Erdogan sau Kemal Kılıçdaroğlu?.

Consiliul Europei menționează un declin al democrației în statele membre.

One thought on “Daraverile zilei de 08 mai 2023”

  1. ” Sunt Ionuț Iancu și declar că sunt cel mai încăpățânat exemplar de bărbat pasionat de politică, fotografie și oameni. Am vrut să spun, desigur, că-mi plac oamenii cinstiți și drepți, iar încercarea mea a fost, încă de la începuturile site-ului, să relev ițele încurcate ale scenei politice, sprijinind responsabil pilonii care ne-ar putea reprezenta ca atare.

    Te aștept, așadar, cu articole variate (de la editoriale, la știri, pulsuri și comentarii) pe marginea subiectelor de interes, oferindu-ți o informație susținută și documentată, dorindu-mi ca locul impunerii să fie luat de dezbateri. Adept al criticii și argumentării, îți mulțumesc anticipat pentru viitoarele reacții, căci, oricât de clișeic ar părea, ideile au schimbat întotdeauna lumea și, cine știe, poate punem împreună o cărămidă la temelia unei societăți drepte.

    Pe lângă subiectele legate de politică, îmi voi desfăta orgoliul de încăpățânat cu articole personale, legate de tot ceea ce mă definește, în fond, și-mi umple viața cu frumos.

    Să ne citim cu bine și să ne duelăm cu argumente! ” Ce s-a ales din aceste frumoase declaratii ? Unde-i Ionut Iancu pe care-l injuram copios cand dadea cu mucii in fasole lingand in kur vreun liberal in care credea ca-n Iisus si pe care-l felicitam cu reala placere in urma unui articol de nota…100+ ? Fireste , daca te-ai saturat sa mai bati apa-n piua vazand ca-i in zadar si jocurile oricum sant facute de altii si-ai hotarat sa-i bagi in pizda ma-sii cu politica lor de kakat…te pot intelege dar , S-O STIM SI NOI IANCULEEEEE !!! P.S. Daca te-a trimes Daniel in misiune ” p’ afara ” iti prezint scuze preaumile : ordinul sa executa nu se discuta…intelegem cum sta chestia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *