Daraverile zilei de 08 februarie 2019

Raed Arafat: „Imunitatea la gripă nu se face cu ustoroi și ceapă!” – Raed Arafat, şeful Departamentului de Situaţii de Urgenţă (DSU), a desființat rețetele băbești care circulă pe internet ca remediu pentru gripă sau pentru creșterea imunității.

Mai mult de 0.5% din morții noștri au avut parte de incinerare – Numărul incinerărilor în România a cunoscut anul trecut cea mai importantă creştere din ultimele decenii. Adepţii cremaţiunii au lansat recent şi serviciul de protecţie funerară.

Cristi Borcea, din nou la pușcărie, pentru 5 ani – Fostul acţionar al Dinamo Cristi Borcea s-a predat astăzi dimineaţă la IPJ Ilfov, pentru a fi încarcerat ca urmare a condamnării sale la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, în care au mai fost condamnaţi fostul primar al Constanţei Radu Mazăre şi fostul preşedinte al CJ Constanţa Nicuşor Constantinescu.

Fondatorul Amazon, șantajat de o revistă cu poze indecente – Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, l-a acuzat pe editorul principal al publicaţiei National Enquirer că a încercat să-l şantajeze, într-un articol exploziv publicat joi după-amiază pe blogul său personal, relatează Mediafax citând CNN. Bezos susține că Dylan Howard îl amenință într-un mail că va face publice fotografii intime și personale și mesaje text ale sale cu o femeie.

Un an de la condamnarea lui Vâlcov, motivarea tot nu a fost publicată – La un an de la condamnarea la 8 ani de închisoare cu executare pentru mai multe fapte de corupţie, procesul lui Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, nu poate avansa din cauză că judecătorii nu au motivat sentinţa dată pe fond. O problemă şi mai mare este că, infracţiunile pentru care a fost condamnat încep să se prescrie din acest an.

DIICOT și SRI, la cote de avarie – Dacă nici acesta nu este un atentat la siguranța națională, nu știu ce ar mai putea fi.

Colegiul Național al Medicilor, despre parcagiul italian: “Ne era teamă să nu fim acuzaţi că îl defăimăm” – Este declaraţia preşedintelui Colegiului Medicilor din România când a fost întrebat de ce instituţia pe care o conduce nu a anunţat DSP-ul de suspiciunea că falsul medic profesează ilegal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *