Daraverile zilei de 08 decembrie 2018

Alianța Vestului, semnalul periculos al dezintegrării României? – De înțeles pe de o parte dorința edililor din vest de a beneficia de resurse europene pentru dezvoltarea comunităților lor. Ce facem însă cu restul țării, decalajele vor crește periculos de mult.

Azi este Ziua Constituției – Nu-i așa că vi se pare amuzant că noi mai sărbătorim un document care deja nu prea mai are nicio valoare pentru clasa politică care ne conduce?

Finaliștii Vocea României 2018 – Nu am urmărit show-ul, mă cam plictisește, dar cred că știu deja câștigătorul: cel care l-a interpretat pe Michael Jackson în audiții.

Iar l-au scapăt pe Trump singur pe Twitter – Și omul a făcut, ca de obicei, spectacol. Dușmanul, același: Robert Mueller, procurorul special.

Angela Merkel a predat ștafeta CDU – Noul lider și favorită la poziția de cancelar este Annegret Kramp Karrenbauer.

Cele mai spectaculoase fotografii din 2018 – Conform unui top National Geographic.

Povestea celor 4000 de virgine consacrate – Adică acele femei care nu se călugăresc, ci se căsătoresc cu Iisus și renunță la sex.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 08 decembrie 2018”

  1. ” NISTE PENALI “- vorba lui Klaus Werner Johannis cel mai neamtz intre nemti ! Cum de nu s-o fi pacalit frau Merkel sa-l lase p’asta mostenitor la conducerea CDU ? Ai manca cu fulgi cu tot pe nemti in maxim doi ani de zile ! 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *