Daraverile zilei de 08 aprilie 2019

Încep lucrările de refacere a Podului Grant – Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Strazi, Poduri si Pasaje Bucuresti, incepe lucrarile de reabilitare si consolidare a Podului Grant, dupa mai bine de 12 ani de la ultimele reparatii. Pasajul supratraverseaza liniile de cale ferata si face legatura intre Bd. Ion Mihalache si Calea Giulesti.

Ponta: ”Dragnea scapă miercuri de condamnare!” – Victor Ponta susține că Liviu Dragnea va scăpa de condamnare în dosarul angajărilor fictive, miercuri, cu ajutorul CCR. Curtea Constituțională se pronunță în 10 aprilie asupra conflictului juridic dintre Parlament și Înalta Curte, la sesizarea lui Florin Iordache. O decizie favorabilă la instanţa constituţională ar întoarce procesul în care Liviu Dragnea are o condamnare pe fond la 3 ani si 6 luni închisoare.

O femeie ținea 41 de pisici în casă! – Caz tulburător în Capitală. O femeie care spune că ţinea “din milă” 41 de pisici într-o bucătărie înghesuită şi întunecată a intrat în atenţia poliţiei animalelor.

Erdokan nu pare dispus să accepte înfrângerea în alegeri! – Partidul Justiţiei şi Dezvoltării (AKP) a anunţat că va cere renumărarea tuturor voturilor exprimate la Istanbul la alegerile locale de săptămâna trecută, pe care, conform rezultatelor parţiale, le-ar fi pierdut.

Rovana Plumb, europarlamentarele și Belina – Rovana Plumb, capul de listă al PSD pentru euroalegeri, ar putea rămâne fără protecţia Parlamentului după ce ajunge europarlamentar. Plumb a fost salvată de PSD de începerea urmăririi penale în 2017, în „Dosarul Belina”. Însă, dacă pe parcursul cercetării penale au apărut elemente noi care să o vizeze pe Rovana Plumb, DNA va putea cere din nou ridicarea imunităţii, de data asta de la Klaus Iohannis, care a răspuns de fiecare dată favorabil.

Trolling electoral cu USR, PSD și Pro România – Alianța USR-PLUS 2020 s-a folosit de afișele PSD și Pro România pentru a-și transmite propriul mesaj cu privire la alegerile europarlamentare.

Primăria Londrei a discutat cu românii în legătură cu Brexit – Oficialii capitalei britanice s-au întâlnit cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti.

Circulația tramvaiului 41, oprită timp de 2 luni – Circulaţia liniei de tramvai 41 va fi suspendată, în lunile iulie şi august ale acestui an, între Podul Grant şi terminalul Ghencea, pentru finalizarea lucrărilor la trei mari obiective de infrastructură, a informat Primăria Generală a Capitalei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.