Daraverile zilei de 07 martie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 07 martie – O nouă navă de croazieră prinsă în capcana virusului, cu 21 de persoane la bord infectate. Islanda a decretat starea de urgență, după primele 2 cazuri. A fost instalat primul termoscanner la Aeroportul Otopeni. Primul caz de Covid19 confirmat la Vatican. România a ajuns la 9 cazuri confirmate. Trei membri ai staff-ului echipei Ajax Amsterdam, suspecți de coronavirus.

Meghan Markle și prințul Harry, prima apariție publică după retragerea din familia regală – Cei doi au asistat la o gală care celebrează realizările sportive ale veteranilor, bolnavi sau răniţi în războaie.

Ariel Chiș  se retrage de pe lista USR pentru CGMB – Ariel Chiş, care se afla pe poziţia a doua pe lista USR pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti, anunţă că se retrage, ”după mai multe zile foarte grele”, acuzând un linşaj mediatic.

Fotografie de peste 1.8 miliarde de pixeli cu planeta Marte – Roverul Curiosity, trimis de NASA pe Marte, a realizat fotografia cu cea mai mare rezoluţie (1,8 miliarde de pixeli) obţinută vreodată până acum pe Planeta Roşie.

Tentativă de înșelăciune pe Whatsapp în numele Lidl – Mai multe site-uri din străinătate au derulat zilele acestea tentative de înșelăciune prin intermediul WhatsApp în numele Lidl România și Adidas, a anunțat CERT-RO.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 07 martie 2020”

  1. Sa-mi spui tu mie Iancule , cum mama dracului de ajung indivizi de-acest fel sa…indrazneasca macar sa aspire catre astfel de pozitii in societate atata vreme cat , este absolut evident faptul ca , locul lor este , in cel mai bun caz , in clasa I-a primara ? Si pentru ca tot l-ai pomenit pe Aries Chis asta , mi-adusei brusc aminte de tipa aia de la DSP Timis aia care nu era in stare nici sa vorbeasca darmite altceva si-atunci te-ntreb iarasi : CUM ??? Retoric vorbind , ce s-ar fi intamplat daca asta ajungea consilier frate ? Aceeasi chestie cu ala de la mediu , cu aia de la munca , cu aia de la cultura ? Pana cand vor suporta oamenii bataia asta de joc , facuta la adresa inteligentei lor de catre… “alesi ” ??? Ce spune Scriptura in acest sens nu de alta dar… chiar m-am saturat de asteptat si avut rabdare !!! P.S. Vezi ca numele asta l-am mai vazut pe undeva { era al tatalui respectivului individ } tot o chestie ” de stat ” insa , acolo era scris cu K .

    1. @Marian Rezerva minunată de cadre a partidelor. Cadre obținute din diverse sponsorizări, care trebuiesc plătite cumva. Au ajuns toate secretarele să conducă instituții de o importanță vitală în stat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.