Daraverile zilei de 07 ianuarie 2019

Autocefalia Bisericii Ucrainei este oficială – Tomosul emis de Patriarhia Ecumenică a ajuns la Kiev.

Dublă sărbătoare astăzi – Creștinii ortodocși de rit vechi au astăzi Crăciunul pe stil vechi, în timp ce pentru ortodoxie azi se încheie sărbătorile de iarnă, cu celebrarea Sfântului Prooroc Ioan.

Câștigătorii premiilor Globurile de Aur 2019 – Bohemian Rapsody și Rami Malek, marii câștigători.

Dragnea fură de la copii nu mai este doar un slogan – Orlando Teodorovici a inventat contul de economii pentru copii. Pui o sumă de bani pe el, vine statul și ți-o fură.

Liviu Dragnea dă în judecată Comisia Europeană – Disperarea omului îl va duce, în curând, la acel moment în care să îl dea în judecată chiar pe Dumnezeu.

2 thoughts on “Daraverile zilei de 07 ianuarie 2019”

  1. -” Dragnea fură de la copii nu mai este doar un slogan – Orlando Teodorovici a inventat contul de economii pentru copii. Pui o sumă de bani pe el, vine statul și ți-o fură. ” Al dracului mai esti Iancule { apropo : LA MULTI ANI CU MULTA SANANATE SI PENTRU NOUL AN SI PENTRU ONOMASTICA !!! } cum te faci mataluta chinez si uiti ca , figura asta fusese pitrocita de un guvern liberal al carui sef era la un anume moment Calin Popescu… TARICEANU !!! N-a tinut la aia…poate c-o tine la astia , cat or mai fi la putere cat or mai avea majoritate parlamentara si lingatori de cur in preajma lor sau … cat o mai fi Darius Valcov liber ! – “Liviu Dragnea dă în judecată Comisia Europeană – Disperarea omului îl va duce, în curând, la acel moment în care să îl dea în judecată chiar pe Dumnezeu.” Chiar nu-i exclus s-o faca mai ales ca… s-au mai vazut oameni care , privindu-se in oglinda , sa-si traga palme si scuipati cat cuprinde . Poate s-or milostivi de el judecatorii si , l-or potcovii cu macar vreo zece ani d e temnita , pentru asi putea gasii si el in sfarsit , linistea sufleteasca . Respect Iancule !!! 😎 P.S. Nu te mai intreb cum ai petrecut de Revelion caci , la aia 70.000 de Euro pe care sper ca inca-i mai ai … sunt sigur c-ai petrecut ca-n Rai ! ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.