Daraverile zilei de 07 februarie 2019

Ozzy Osbourne, internat în stare gravă – Muzicianul britanic Ozzy Osbourne a fost spitalizat din cauza unor complicaţii apărute pe fondul gripei, a anunţat soţia lui, Sharon Osbourne, miercuri noapte pe Twitter.

CEDO judecă în regim de urgență plângerea Laurei Codruța Kovesi – Plângerea cu privire la modul în care a fost revocată din funcţia de şef al DNA, depusă de Laura Codruţa Kovesi la CEDO a intrat în procedura de urgenţă, Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) informând agentul guvernamental al Romaniei că speţa va fi tratată cu prioritate.

Motivare CCR: ”Noua definiție a traficului de influență se tolerează actele de corupție” – Curtea Constituțională desființează, în motivarea asupra proiectului de modificare a Codului Penal, formulările impuse de Coaliția PSD-ALDE pentru infracțiunile de trafic de influență și abuz în serviciu. Magistrații constituționali arată că prin prevederile propuse se acceptă și tolerează acte de corupție, modificările fiind contrare exigențelor statului de drept, și se creează premisele încălcării unor drepturi şi libertăţi fundamentale, ceea ce reprezintă o ameninţare la adresa statului de drept.

Cat fight între Sorana Cârstea și Simona Halep – Pe 10 decembrie anul trecut, Sorana Cîrstea anunța retragerea din echipa de Fed Cup a României. Deși nu a spus ce a determinat-o sa recurgă la această decizie, PUTEREA a dezvăluit atunci că principalul motiv este strict legat de relația sa cu liderul echipei, Simona Halep. Cele două abia dacă își aruncă două-trei cuvinte când se întâlnesc, părând chiar că se urăsc.

Efectele OUG114: Petrom amână investițiile în Marea Neagră – Compania OMV Petrom arată în raportul oficial privind rezultatele financiare din 2018 că nu va lua o decizie privind o posibilă investiție în începerea producției de gaze în perimetrul Neptun Deep din Marea Neagră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.