Daraverile zilei de 07 aprilie 2020

Coronavirus, jurnal de bord 07 aprilie – Rusia, decisă să organizeze parada de 09 mai. Avem și prima țară care a intrat în incapacitate de plată din cauza pandemiei. China, fără niciun deces pentru prima dată de la începutul pandemiei. New York, noul epicentru al dezastrului. Morții vor fi îngropați în parcuri. 10 nou născuți de la Maternitatea Timișoara, infectați cu virusul coronavirus. Ultimul bilanț: peste 72.600 de decese. India a suspendat transportul feroviar de călători. Alegerile locale, amânate oficial. Italia pare că a atins vârful pandemiei, urmează recuperarea? Iohannis a anunțat prelungirea stării de urgență cu încă o lună.

3 thoughts on “Daraverile zilei de 07 aprilie 2020”

  1. 1] Chiar mi-ar place – AL DRACULUI DE MULT MI-AR PLACE – sa-i vad pe banditii astia , defiland in costume de protectie CANM si cu mastile pe moace !!! In acelasi timp chiar le dreptate caci fara WWII Rusia { fosta URSS } ar fi fost doar o a dunatura de mujici condusi { ca si-acum } de un dictator deci , CUM SA NU ORGANIZEZE ASA CEVA MAI ALES CA-I VORBA … DESPRE VICTORIA LOR ASUPRA ALTOR POPOARE ??? 2] Prima tara intrata in incapacitate d e plata si vorbesc aia de la PRO despre Liban ? Sa fim seriosi ! 3] PACAT , MARE PACAT : TREBUIAU SA DISPARA TOTI SI-ABIA APOI SA INCETEZE PANDEMIA ! 4] Sa zica bodaproste ca-i pot ingropa si-acolo caci prin alte tari , astia sunt incinerati conform cu toate normele in vigoare la vreme d e pandemie . 5] Aceasta stire este si buna dar si trista in acelasi timp deci… nu voi comenta mai ales ca , s-ar putea sa fiu mai acid decat s -ar cuvenii ! 6] Care-i numarul populatiei lumii la aceasta data ? Nu-mi pare ingrijorator raportate cifrele { ca-s niste cifre } una peste alta . 7] India … pai si astia nu-s cam multi totusi ? 8] Nu-i plang pe macaronari , macar de-ar avea si Romania o economia ca a alora ! 9 ] Antepenultima si asta { 10 } astea- s cele mai importante ” note ” din ” jurnalul ” dumitale din vremea pandemiei ! Cum s e spune : ce-i bun , se pastreaza pentru final . Zic eu ca , figura asta cu COVIDUL si pandemia ma-sii , le-a prins manusha si alora si astora !!! Intrebare pentru intelectul tau Ioane : cati ai vor mai vota pe astia si … ” ailalti ” vor avea tupeul sa mai participe la vot ? Mai zic si : SA NE FEREASCA DUMNEZEU IANCULE CACI , CRIZELE D E TOT FELUL NU FAC ALTCEVA DECAT SA PERMITA CA EXTREMISMUL SA-SI SCOATA CAPUL LA LUMINA IAR MODELUL GERMANIEI DIN ANII PREMERGATORI WWII NU CRED CA-I INCA DEPASIT : CINEVA VA TREBUI S A PLATEASCA SI DE DATA ASTA NU VOR MAI FII DOAR… EVREII !!!!!!!!!!!! Asta-i cu adevarat ingrijorator dupa umila mea parere ! 8)

    1. @Marian Da, am stat și eu și m-am gândit la raportarea cu numărul populației. Sunt sigur că știi și datele legate de mortalitatea la alte boli. Acum, ori cineva s-a jucat foarte bine cu noi, ori măsurile luate, tardiv sau nu, au limitat ceva mult mai grav.

Leave a Reply

Your email address will not be published.