Daraverile zilei de 06 octombrie 2019

AEP a înființat 444 de secții de votare în Diaspora – Autoritatea Electorală Permanentă a aprobat propunerea MAE privind înfiinţarea a 444 de secţii de votare în strrăinătate pentru alegerile prezidenţiale. Termenul final pentru stabilirea secţiilor de votare este 19 octombrie, iar până atunci MAE preconizează să suplimenteze numărul secţiilor din diaspora, pe măsură ce vor fi identificate spaţiile adecvate.

Românii sună la 112 să reclame probleme de erecție sau dureri de unghii – Românii sună la 112 pentru dureri de unghii, insomnii, probleme de erecţie sau pentru că vor pur şi simplu să se plimbe cu salvarea. Un vasluian a minţit că îi naşte soţia, imitând scâncetele unui nou-născut, pentru că voia să ajungă în oraş, dar drumul era înzăpezit.

Procedurile de destituire ale președintelui Trump, accelerate – Democraţii din Congresul Statelor Unite accelerează procedurile de destituire din funcţie a preşedintelui Donald Trump.

Consiliul Concurenței lansează Monitorul prețurilor la alimente – Preşedintele Consiliului Concurenţei Bogdan Chiriţoiu a anunţat sâmbătă că pe 15 octombrie va fi lansat Monitorul preţurilor la alimente. Cu ajutorul acestuia, consumatorii vor putea compara preturile a 30.000 de sortimente în lanţurile de magazine din România.

Leave a Reply

Your email address will not be published.